Tereny Valfden > Dział Wypraw
Kill dem oll!
Hagmar:
//W sumie racja. Schody są
Funeris Venatio:
//Mam jeden finiszer, drugi atak powinien zostać zaakceptowany przez Aragorna. A staty zmodyfikowałem po chwili, wybacz. Niech następni odpiszą, to się znowu włączę do walki.
DarkModders:
Szeklan dobył toporka i ruszył w bój. Ochroniarz był przygotowany i czekał tylko na okazje, kiedy moglby mnie posiekac. Nie czekajac ruszylem w jego strone i zamachnalem sie toporkie probujac uderzyc go prosto w twarz jednak przeciwnik sprawnym ruchem zrobil unik po czym zlapal mnie za reke powalajac mnie na ziemie. Jedyna wolna czesci byl ogon. Agresor stanal na mnie noga i probowal zadzgac mnie mieczem wtedy wykorzystalem okazje i oplotlem w kolo jego nogi ogon i pociagnalem nim po czym spadl na ziemie z hukiem. Wstalem z ziemi i uderzylem z calej sily toporkiem agresora w gloqe zabijajac go na miejscu.
8x ochroniarzy
Hagmar:
//Kiścieniem możesz drugiego zabić. Mając 50% z powiedzmy 3 specjalizacji masz 3 finiszery
Gorn Valfranden:
Gorn który trzymał się za swoimi towarzyszami, wyciągnął młot i rozpoczął walkę z z ochroniarzem. Blokował jego ciosy i unikał ich. W końcu powalił wroga na ziemię. Szybki ochroniarz jednak zdołał uchronić się przed ciosami i wstał na równe nogi. Teraz on miał przewagę, siepał mieczem w każdą część Gorna, sprytny wojownik jednak unikał jego ciosów. Po zmęczeniu wroga sam zaatakował młotem. Po szybkich ciosach w brzuch powalił zbira. I sprzedał mu solidny cios od góry do dołu w głowę kończąć z nim.
7x ochroniarz (na murze)
14x wojownik zgromadzenia (na placu, poniżej)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej