Tereny Valfden > Dział Wypraw

Kill dem oll!

<< < (59/108) > >>

Hagmar:
- Jest, bolesna 24h przemiana w czarnego dracona i wlecenie tam...

DarkModders:
-To raczej odpada- powiedziałem

Funeris Venatio:
- Oglądał ktoś ostatnio tę skałę? Mamy jakieś zaczepy, haki? Czym chcecie się wbić w skałę, bo chyba nie przylepić jak jaszczurki? Są tam jakieś szczeliny, występy skalne, czy ściana jest gładka jak uda dziewicy? Dobrze takie rzeczy wiedzieć... - Walka walką, ale głupio by było spaść kilkadziesiąt metrów w dół i roztrzaskać sobie każdy możliwy kawałeczek ciała o grunt, który niechybnie i całkiem szybko osiągną po odpadnięciu od ściany skalnej. Podjął się zadania, więc je wykona, ale nie chciał bez powodów narażać życia, w idiotyczny sposób zresztą.
Oh, Zartacie... Miłuj mnie dzisiaj mocno, bo przestaję wierzyć w swoje szczęście. Uśmiechnął się w duchu do swoich myśli. Miał szczerą nadzieję, że bóg światłości ma wobec niego jakiś plan i nie pomoże mu tutaj zginąć. A już na pewno nie poprzez upadek z takiej wysokości.

//Szeklan, używaj podczas pisania jednej formy osobowej, bo strasznie mącisz.

Hagmar:
- Mamy liny z hakami, teleportuję się na górę i je przywiąże. Sama ściana jest gładka. Dość gładka, a raczej powinna być.

Funeris Venatio:
- Liny z hakami? To sprawia, że sytuacja przestaje być beznadziejna. Relatywnie... - Dadzą radę? Wysoko. Jeden nieopatrzny ruch, zmęczone ramiona, ześlizgnięcie się buta - wiele rzeczy mogło pójść źle podczas takiej wspinaczki. Było to niezwykle niebezpieczne. ÂŚmiertelność może być ogromna. Istnieje szansa, że tylko dracon, dzięki teleportacji, znajdzie się na górze. Na szczycie też mogę zostać wycięci w pień zanim jeszcze na dobre postawią stopy na twardym i stabilnym gruncie.
- No dobrze.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej