Tereny Valfden > Dział Wypraw
Kill dem oll!
Gorn Valfranden:
Gorn szybko się ukrył. Ranny wyjął bełt, a następnie wyciągnął bandaż. Opatrzył swoją ranę po bełcię.
//Używam umiejętności medyk.
Hagmar:
//Gorn: Rana krwawi 2x mocniej po usunięciu bełta. I nie wiem skąd masz bandaż.
Gorn Valfranden:
//Już tłumaczę: Jak byłem na wyprawię u salazara to też krwawiłem, i on mi napisał że mogę go mieć z powodu umiejętności, albo że mogę użyć kawałka ubrania wroga. Czy teraz poprawić?
DarkModders:
Nie mineła minuta, kiedy okrążylo mnie kolejnych dwoch najemnikow. Ostrzaly z dachow dalej trwaly a kolejny przeciwnik zmierzal coraz szybciej w moim kierunku. Ruszylem szybko w jego kierunku, drugi najemnik ruszyl na mnie od tylu. Bylem osaczony. Zdarzylem uderzyc najemnika, ktory byl przede mna prosto w klatke piersiowa powalajac go na ziemie. Drugi sie coraz bardziej zblizal
Nawaar:
Gdy, Aragorn wyszedł i zaczął miotać kusznikami krasnolud wiedział, że może na niego liczyć, ale znowu musiał się sprężyć, bo kilka bełtów już leciały w stronę wojownika, a ten używając przemieszczenia pojawił się na dachu, a bełty przebiły, tylko ziemię na wskroś. Kharim patrząc na kuszników wypchnął jednego z nich, przy użyciu telekinezy mężczyzna spadł na ziemię z, którą relacje miał teraz bardzo intymną. Niestety nie wiedział, czy ów facet przeżył tą zażyłą relację z gruntem, ale w tej sytuacji go nie obchodziło. ÂŚwięty, żeby pozbyć się reszty kuszników posiłkował się teraz magią, która skupił w sobie koncentrując się i wypowiadając inkantację pocisku esencji. - Izeshar!. Kula energii, która natychmiast pojawiła się w dłoni krasnoluda poleciała w stronę jednego z kuszników, który stał na krawędzi celując w rycerza trafiając go w głowę i wypalając mu ją. Zwłoki spadły. Kharim zebrał resztki energii i znów powiedział inkantację pocisku esencji. - Izeshar!. Kula, która jak zwykle pojawiła się w dłoni została pchnięta, przy użyciu telekinezy trafiając w brzuch kusznika, który celował w Aragorna. Pocisk energii wypalił ładną dziurę, a człowiek runął na dół. Mściciel nie mają teraz wyjścia znów zasłonił się tarczą czekając na interwencję dracona.
//Gorn, Szeklan, Lucjan, Funeris. Idzie na was nie ogarniam ilu już x http://marantwiki.tawerna-gothic.pl/index.php/Najemnik
//Dodatkowo na dachach są kusznicy w liczbie 4x http://marantwiki.tawerna-gothic.pl/index.php/Ochroniarz
Jeden z nich spadł z wysokości na ziemię, możesz ocenić, czy żyje?.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej