Tereny Valfden > Dział Wypraw

Kill dem oll!

<< < (23/108) > >>

Hagmar:
//Mośki, Ekkerund leży na zachodzie  ;p Kolonia na wschodzie. Zachodnia część Valfden to stare gęste lasy pełne sarenek, jelonków i innych zwierzaczków. Do stolicy mamy jakieś 200km. Jest 16:00.

- Spokojnie Kharimie, wilki nie atakują kolumn zbrojnych. Mają łatwiejsze łupy... Kim ty teraz jestś w Bractwie?

Nawaar:
- Być, może ale wygłodniałe bestie rzucą się na wszystko, żeby się najeść. Zostałem nie dawno mianowany pułkownikiem choć na strategi znam się, tyle co nic. Widocznie mianowali mnie dlatego, że stałem się silnym wojownikiem, a mój potencjał bojowy znacznie wzrósł od tego czasu i stałem się dość szybko, i mocno się wyszkolić i oto jestem. Powiedzmy, że to nie ten sam krasnolud, co wcześniej. Puść mnie do boju, to pokażę każdemu, co potrafię. Krasnolud wydawał się pyszny, ale miał ku temu swoje powody. Ludzie z bractwa pewnie wiedzieli, co już potrafię inni będą musieli się tego przekonać na własne oczęta.

Gorn Valfranden:
Gorn spokojnie jechał na koniu, słysząc rozmowę postanowił się dołączyć. - Widziałem go w akcji, według mnie, jest to osoba z którą należy się liczyć. Dobrze walczy młotem, czarami, jak dla mnie to osoba godna szacunku, A przy walce wie jak się zachować.

Nawaar:
Kharim czekał, aż Aragorn wypowie swoje zdanie na temat bractwa, które jest słabe jak i ja sam. Również na temat tego, że nie mieli kogo innego wybrać na dowódce jak jego i inne takie obraźliwe słowa, lecz kiedy Gorn się wtrącił musiał odpowiedzieć. - Dziękuję za pochwały, ale to i tak nie zmienia mojego stosunku do Ciebie. Rozumiesz zapewne?. Kharim chciał go jeszcze obrazić, ale samotność i nie chęć wszystkich do niego musiała być również dobrą karą. Dlatego więcej już nie powiedział.

Gorn Valfranden:
- Powiedziałem co o tobie uważam, i wiem że twój stosunek do mnie się nie zmieni, jednak chciałbym aby kiedyś odzyskać straconą reputację i zaufanie, ale zobaczymy co przyniesie los, przy okazji widzę że zmieniłeś garderobę, z takim pancerzem mógłbyś rozjechać wrogów jak pancerny pociąg.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej