Tawerna Gothic > Newsy
Koniec serii Risen
Devristus Morii:
Podczas prezentacji Risen 3: Titan Lords na RPC - Role-Play Convention, kierownik projektu BjĂśrn Pankratz ogłosił, że trzecia część Risen'a będzie tą ostatnią, która zwieńczy całą serię gry. Jednakże nie ma się czym martwić, gdyż może oznaczać to, że następnym projektem Piranhy Bytes będzie praca z serią Gothic. Zapraszamy również do obejrzenia prezentacji Risen 3 na RPC:
//www.youtube.com/watch?v=-kCTBUR-RbE
GaroK:
Bez sensu według mnie robić serię, której w miarę szybko zakończyli. Chociaż Risen nie wstrząsnął światem, za sprawą Gothica, ponieważ R był zwyczajnie podróbą(zerżnięte z Gothica 70%). Może się rozmyślą, jeśli wyjątkowo uda im się ta część. Może zamiast Gothica którego ciężko będzie odratować, PB spełni swoje marzenia i zrobi jakąś wyścigówke? nic w tej sprawie na drodze nie stoi.
Elrond Ñoldor:
Ja wiem czy bez sensu? Mi to ani nie ciepli, ani nie chłodzi. Robienie tasiemców samo w sobie jest złe. Ale oczywiście rozumiem że fajnie by było pobawić się w tamtym świecie.
Niemniej jednak mam nadzieję że ostatnia część będzie na prawdę świetna i kończąc ją stwierdzę, że to był całkiem dobrze spędzony czas.
Arkhan:
Smuteczek ogarnął me serce.
Miejmy nadzieję, że coś jeszcze z Gothiciem się ruszy.
dafort:
--- Cytat: GaroK w 20 Maj 2014, 11:37:23 ---Bez sensu według mnie robić serię, której w miarę szybko zakończyli.
--- Koniec cytatu ---
Czy to przypadkiem nie było tak, że JooWood wy**** ich z prawami autorskimi do Gothic, i dlatego powstało Risen (na silniku G3).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej