Tereny Valfden > Dział Wypraw
Tańczący z krasnalem II
Canis:
- Mikołaj Sazarow będzie miał taką listę oraz Georg Hertling. tutaj przychodzą osoby wyłącznie transportowane za jego poleceniem, oraz osoby z jego zadaniami. my jesteśmy odcięci od świata, bez upoważnienia od Georga nie został byś tu wpuszczony. poczta powietrzną, sokołami przylatują do ans listy od Georga i informuje nas kto przyjdzie i kiedy w jakiej sprawie. strażnik zawsze upewnia się, ze ty rzeczywiście przyszedłeś od niego. ten teren jest całkowicie pod ochroną bez możliwości pojawienia się osób nieodpowiednich.
//Wybacz, ale studiuję zaocznie i w ten weekend mam zjazd, będę o późniejszych porach, jutro po 18tej będę. Dzisiaj zajęcia miałem do 19 i zanim dotarłem do domu trochę tot rwa zawsze ;) .
TheMo:
-Skoro tak to znowu muszę iść do Magnata. Dziękuję wam panowie za pomoc.
Po tych słowach wyszedł po kładkach z kopalni. Gdy znalazł się na zewnątrz zaczerpnął nieco świeżego powietrza, czego mu pod ziemią brakowało. Swoje kroki skierował do baraków. Minął ponownie rząd łóżek dla pracowników i znalazł się ponownie przed drzwiami, gdzie wisiała tabliczka z nazwiskiem Sazarowa. Jak poprzednio zapukał w drzwi i czekał na odpowiedź.
// Spoko, ja głównie po nocach siedzę.
Canis:
- Proszę wejść. - usłyszałeś zza drzwi akceptację i zgodę.
TheMo:
Drzwi uchyliły się i jak to miały w zwyczaju skrzypnęły. Do gabinetu wszedł Themo, przymknął za sobą drzwi.
-Witam ponownie. Czy mógłbym przejrzeć listę osób które przekraczały bramę tej kopalni przed wybuchem strajku?
Canis:
- Jaki okres czasu "przed wybuchem" strajku.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej