Tereny Valfden > Dział Wypraw

Zabójstwo na przedmieściach

(1/6) > >>

DarkModders:
Nazwa: Zabójstwo na przedmieściach...
Wymagania: Logiczne myślenie
MG: Mohamed
Ilość wykonujących: Szeklan z Tihios (DarkModders), Gorn z Rivi

Szeklan wyszedł przed budynek w Atusel. Stanął koło drzwi i czekał na Gorna

Gorn Valfranden:
Wyszedłem z budynku w Atusel.Stanąłem obok Szeklana i rzekłem.-Dobra proponuję najpierw odwiedzić tego Mohameda.Prowadź szefie :D. I uśmiechnąłem się do Szeklana.

DarkModders:
-Też tak sądze.- powiedziałem po czym ruszyłem wraz z Gornem w strone pobliskiego zajadu gdzie stały konie. Wyporzyczyłem dwa dając śniadego Gornowi. Osiodłałem swojego po czym siadłem na niego poprawiając broń. Spojrzałem na Gorna mówiąc:

-Gotowy?

Gorn Valfranden:
Osiodłałem śniadego konia,wsiadłem na niego i powiedziałem.Zawszę jestem gotów,Szeklanie,nawet na śmierć :D.

Isentor:

--- Cytat: DarkModders w 10 Maj 2014, 20:28:03 ----Też tak sądze.- powiedziałem po czym ruszyłem wraz z Gornem w strone pobliskiego zajadu gdzie stały konie. Wyporzyczyłem dwa dając śniadego Gornowi. Osiodłałem swojego po czym siadłem na niego poprawiając broń. Spojrzałem na Gorna mówiąc:

-Gotowy?

--- Koniec cytatu ---
//Zapoznaj się z tym: http://marantwiki.tawerna-gothic.pl/index.php/Zasady_uczestnictwa_w_wyprawie
//Wyprawa jest źle założona. Nie możesz czegoś kupić i za to nie zapłacić. Brak transakcji w Twoim poście. Macie zakaz pisania postów do momentu pojawienia się prowadzącego tę wyprawę. Niech prowadzący ustali ile grzywien wydał gracz na wynajęcie 2 koni.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej