Strefa pomocy > Gothic

Gothic 1 - Mroczne Tajemnice - Pradawni

<< < (2/4) > >>

Volwering:

--- Cytat: DesertScream w 06 Maj 2014, 22:45:45 ---No to może jakiś błąd w plikach, czegoś nie masz. Zainstaluj od nowa

--- Koniec cytatu ---

Jutro jak tylko wrócę z roboty zainstaluje ponownie, aczkolwiek zawsze instaluje tak samo i wcześniej działało... Ale nie zaszkodzi sprawdzić :) Dziękuje za pomoc :)

--- Cytat: Thor Grom w 06 Maj 2014, 22:43:42 ---Ja też mam 8 ale mi działa, więc to chyba nie przez to.

--- Koniec cytatu ---

A mogę spytać jaki masz dokładniej system? Ja mam Windows 8 Pro - 64Bit PL
Nie mam 8.1 - Pytam z ciekawości ;)

Isentor:
Próbowałeś tam wejść na innym zapisie gry?

Volwering:
Znaczy uruchamiałem gre ze zgodnością z systemem Windows XP oraz Windows 7 - bo na tym działał tak jak mówiłem, ale może trzeba coś więcej?

Volwering:
Witam ponownie, próba wejścia przez portal zakończyła się niepowodzeniem... Uruchamianie ze zgodnością "Windows XP" sprawiła, że gra się wcale nie uruchomiła a ze zgodnością z "Windows 7"... Uruchamia ale przy końcówce wczytywania się Pradawnych (czyli używając teleportu w jaskini), wyskakuje takie coś:

Przepraszamy, ale nie możesz zobaczyć ukrytej zawartości. Musisz się zalogować, aby zobaczyć tę zawartość.

W tym pliku "erofflps.txt" nie widzę nic wartościowego ale wrzucam też jego.

Przepraszamy, ale nie możesz zobaczyć ukrytej zawartości. Musisz się zalogować, aby zobaczyć tę zawartość.

Isentor:

--- Cytat: Isentor w 07 Maj 2014, 07:27:44 ---Próbowałeś tam wejść na innym zapisie gry?

--- Koniec cytatu ---

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej