Tereny Valfden > Dział Wypraw
Pułapka na myszy
Nawaar:
Krasnolud zbliżył się na odległość 20 metrów do przeciwników skupił w sobie moc magiczną i wypowiedział inkantację pocisku esencji. - Izeshar!. Kula energii, która pojawiła się w dłoni powędrowała za pomocą telekinezy w stronę jednego z ludzi dziurawiąc jego korpus i przeszywając na wylot. mężczyzna, padł martwy za nim zdążył zareagować. W końcu zebrał ostatki swojej energii magicznej i rzekł, tą sama inkantację. - Izeshar!. I znowu jasna kula energii pchnięta, przy użyciu telekinezy poleciała w stronę przeciwników, lecz tym razem Kharim obrał za cel bandytę. Pocisk trafił dokładnie w jego głowę uśmiercają go na miejscu bandyta padł. Rycerz teraz dobył młota i czekał na ruch przeciwnika.
5x Bandyta
3x Trablin. W ukryciu.
Canis:
//Cofam twój post kharim, w ogóle nei czytasz co napisałem. Czytaj potem pisz. Nie mogłeś zabić trablina bo nie wiesz gdzie są.
7x Bandyta
3x Trablin (ukryci)
odległość: kharim 20 metrów od bandytów, reszta 30 metrów. Bandyci biegną z wyciągniętymi mieczami gotowi do ataku, trabliny są ukryte nie wiadomo gdzie są.
Nawaar:
Krasnolud zbliżył się na odległość 20 metrów do przeciwników skupił w sobie moc magiczną i wypowiedział inkantację pocisku esencji. - Izeshar!. Kula energii, która pojawiła się w dłoni powędrowała za pomocą telekinezy w stronę jednego z ludzi dziurawiąc jego korpus i przeszywając na wylot. mężczyzna, padł martwy za nim zdążył zareagować. W końcu zebrał ostatki swojej energii magicznej i rzekł, tą sama inkantację. - Izeshar!. I znowu jasna kula energii pchnięta, przy użyciu telekinezy poleciała w stronę przeciwników, lecz tym razem Kharim obrał za cel bandytę. Pocisk trafił dokładnie w jego głowę uśmiercają go na miejscu bandyta padł. Rycerz teraz dobył młota i czekał na ruch przeciwnika.
5x Bandyta
3x Trablin. W ukryciu.
// Wysyłam jeszcze raz, bo napisałem za nim wysłałeś wiadomość.
Canis:
//Słuchaj, data edycji twojego posta to:
--- Cytuj ---« Ostatnia zmiana: Dzisiaj o 17:50:00 wysłana przez Kharim Kazama aep Gorem »
--- Koniec cytatu ---
//Mój post został napisany:
--- Cytuj ---Odpowiedź #137 dnia: Dzisiaj o 17:49:25 »
--- Koniec cytatu ---
//Mój post dotyczył treści która tam była, a nie tej an którą zmieniłeś, bezsensu jest zmieniać posty, gdy już odpisałem na ich treść, która była. Zmienia to cały obraz wyprawy ;[ . Zawsze pisz nowe psoty, jak zmieniasz literówki (ja często to robię) to w porządku, ale nie gdy zmienia się już zasadnicza treść co kto i kogo, to tylko wprowadza w błąd a i tak nie zmienia, że zostało cofnięte dla bezpieczeństwa twojego.
W czasie gdy czarowałeś bandyci przebiegli 10 metrów, są już tuż tuż...
5x Bandyta
3x Trablin (ukryci)
Bandyci są w odległości 10 metrów od Kharima oraz 20 metrów od reszty drużyny.
Lucjan Vilfild:
Lucjan przygryzł wargę rozglądając się za trablinami, bo pokurcze przed chwilą gdzieś zniknęły i Vilfild nie chciał by pojawiły się nagle gdzieś za jego plecami by wbić mu nóż między łopatki. Starał się wypatrzeć je gdzieś pomiędzy krzakami, ale póki co na próżno.
//Tablinom nie brakuje przypadkiem umiejętności kamuflaż?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej