Tereny Valfden > Dział Wypraw

Relikty przeszłości

<< < (16/36) > >>

Mogul:
- Chciałbym się zorientować co masz na sprzedaż.

Dragosani:
Kupiec wyraźnie się zrelaksował. Widocznie jego pierwsze wrażenie, że ta uzbrojona banda dziwaków ma złe zamiary były błędne. Kto by pomyślał jakie osoby w dzisiejszych czasach interesują się antykami?
- Ach, oczywiście. Posiadam bardzo wiele antyków i artefaktów. Oczywiście wszystko oryginalne, żadnych fałszywek. Od mebli, przez dzieła sztuki jak obrazy i rzeźby, aż do broni. Jestem pewien, że znajdą panowie coś dla siebie. Szukają panowie czegoś konkretnego?

Mogul:
- Byłem kiedyś wojakiem, ale niestety mój organizm trawi jakaś choroba, która nie pozwala mi prowadzić takiego trybu życia. Przeważnie jestem bardzo osłabiony, więc nie ruszam się z domu. Jestem orkiem kolekcjonerem, odpowiedź wydaje się bardzo prosta. Uśmiechnął się, szczerze!

Dragosani:
A kupca przeszłą trwoga, gdy zobaczył uśmiech Mogula. Nie, żeby ork się nie starał. Po prostu był brzydki :(
- Tak tez podejrzewałem... hmm... artefakty należące do kultury pańskiej rasy są bardzo rzadkie na rynku. I niezwykle cenne. - Zatarł chciwie łapki. Taki nawyk. - Obawiam się jednak, że sprzedałem już ostatnią... partię. Ledwie kilka dni temu. Ale oczywiście mogę sprowadzić nowe, jeśli pan chce.

Mogul:
- Jak sam mówisz, one są bardzo rzadkie. Skąd taki kupiec zaopatruje się w nie. Jestem bardzo ciekawskim orkiem.

//: używam persważion

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej