Tawerna Gothic > Newsy

Złote Wrota - oficjalny zwiastun

(1/9) > >>

Isentor:
Dosłownie kilka minut temu twórcy modyfikacji Złote Wrota opublikowali oficjalny zwiastun zapowiadający ich dzieło.

Złote Wrota opowiada o dalszych losach Bezimiennego Bohatera, który po przywróceniu ładu w Myrtanie (Gothic 3) postanawia powrócić na wyspę Khorinis. Tu dowiaduje się, iż do Jarkendaru została wysłana ekspedycja paladynów, której celem jest rozprawienie się z piratami oraz z tajemniczą i nasilającą się plagą Beliara. Premiera modyfikacji odbędzie się już 10 maja o 20:00!

//www.youtube.com/watch?v=DANHFwEqjbQ

Thor ibn Odyn Grom:
Zapowiada się ciekawi, szkoda tylko, że do grafiki z trójki nie dało się zrobić, lepiej by się walczyło widząc Jarkendar w nowej odsłonie. :)

xNoZoMi:
I to jest to, zjebi... grafika. i wgl fajnie się zapowiada.

Isentor:
Nie widziałem lepiej przygotowanego zwiastuna polskiej modyfikacji. Wiecie o tym, że pierwsza zapowiedz tego moda z naszego forum pochodzi aż sprzed 4 lat? Myślałem, że projekt upadł, a tu ci taka niespodzianka.

Thor ibn Odyn Grom:
Czytałem o tej modyfikacji kiedyś, ale sądziłem, że będzie dość długo robiona. No i jeszcze na tym filmiku nowe mobki jakoś im to wyszło dość szybko, pisze też na forum o innych modyfikacjach jak Wielka Wojna, które chyba nie mają świetlnej przyszłości, chodzisz fabułę mają dobrą. Ale tak czy siak fajnie im to wyszło. :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej