Tereny Valfden > Dział Wypraw
Test kruka #7
Anv:
Widząc mężczyzn przy stoliku, Faust odchylił tylko głowę w stronę barmana.
- W co oni tam grają? Wydają się być dość mocno zaangażowani. Też bym może pograł. Ostatnio z nudów praktycznie usycham. Dosłownie. - zażartował przypominając sobie mężczyznę który wybudził go z letargu w domu. - Myślisz, że nie będą mieć nic przeciwko? - zapytał jeszcze raz spoglądając w stronę stolika.
Anette Du'Monteau:
-A bo ja wiem. Pewnie w wszystko co się da. Jak masz odpowiedni środki to na pewno nie będą protestować. - odrzekł barman.
Anv:
- Znasz ich w ogóle? Kto to jest? Nie chcę pakować swojego majątku w nie wiadomo co. - zapytał próbując przekonać mężczyznę do udzielenia kilku informacji.
Anette Du'Monteau:
-Widuje ich tu nie raz. Ale głównie pojawia się tam jedna twarz. Inne co jakiś czas odchodzą z grymasami niezadowolenia. Nie znam jego imienia, ale wydaje się mieć niezwykłe szczęście.
Anv:
Faust w lot załapał o kogo może chodzić. Bez słowa ruszył w stronę stolika. Jako, że było przy nim dość tłoczno stanąłem tuż obok, jednak tak aby móc przyjrzeć się każdemu z obecnych w grze. Szukałem mężczyzny zgadzającego się z opisem przekazanym mi przez zleceniodawczynię. Chciałem go trochę poobserwować.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej