Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Wasze zadania w Gothic I Quest Pack
Kayuree:
--- Cytuj --- bo NO by nie zaatakował,
--- Koniec cytatu ---
A co on do jasnej chol... zrobił w IV rozdziale? Zaatakował Wolną Kopalnię, która podlega NO, co równało się WYPOWIEDZENIU WOJNY NO. I co za bzdury wypisujesz?
--- Cytuj --- a cieni jest za dużo
--- Koniec cytatu ---
What?
Thor ibn Odyn Grom:
--- Cytat: Kayuree w 05 Maj 2014, 21:57:43 ---A co on do jasnej chol... zrobił w IV rozdziale? Zaatakował Wolną Kopalnię, która podlega NO, co równało się WYPOWIEDZENIU WOJNY NO. I co za bzdury wypisujesz?
--- Koniec cytatu ---
Mi chodziło o jaskinie NO z kopcem, z magami i reszta by szans nie miał.
--- Cytuj ---What?
--- Koniec cytatu ---
Nie zmusilby dobrze wyszkolonych cieni, których jest za dużo dla gomeza, bez szans.
xNoZoMi:
Ale dla mnie to trochę bez sensu, widziałeś filmik na początku Gothic I? Co było że tam kopacze, tam mieli wydobywać tą rude, i kiedy magowie robili barierę, to kopacze w tym momencie zaatakowali, i przejęli władze w Górniczej Dolinie, i król musiał iść z nimi na kompromis, i w zamian za to że oni wydobywali rude, mieli otrzymywać pożywienie. A tak naprawdę kopacze są pomiatani i traktowani jak śmiecie.
--- Cytat: Thor Grom w 05 Maj 2014, 22:02:11 ---Mi chodziło o jaskinie NO z kopcem, z magami i reszta by szans nie miał.
--- Koniec cytatu ---
Kopca by nie dali rady raczej przejąć, zanim by do niego doszli to magowie wody by ich wykończyli, a Gomez raczej magów ognia by nie przekonał, żeby mu pomogli w przejęciu rudy, w końcu z podobnego powodu rozkazał ich zabić ponieważ nie chcieli mu pomuc w przejęciu Wolnej Kopalni. Przynajmniej tak mi się wydaje. ;)
A co do tych questów, to dajcie imiona postaci, o które wam chodzi, a ja postaram się pomuc. ;)
Thor ibn Odyn Grom:
Możesz prostu podać pomysły na zadania do postaci, które mają mało zadań normalnie.
Thor ibn Odyn Grom:
Ewentualnie pisz imiona postaci , a my sprawdzimy ile mają zadań. <ignorant>
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej