Tereny Valfden > Dział Wypraw

Sprowadź dezerterów!

<< < (4/9) > >>

Canis:
- No... ze 3 dni jak dobrze pamiętam... *hip* Nie wiem skąd są... ale na pewno w Atusel się werbowali... *hip*

Talia:
- W porządku, dziękuję ci panie! Wracam do Atusel. Wypij za powodzenie w znalezieniu tych dezerterów! - Powiedziała dosiadając wygodnie swojego wierzchowca i gnając go w podróż do Atusel. Gdzie oni mogli by być, Georg nie będzie wiedział. może karczma. Ciekawe jak oni wyglądali.

Canis:
- *hip* Niech tak bedzie! *hip*

Patataj patataj i jesteś w atusel. Jest godzina 6 rano.

Talia:
Puściła konia, bo nie był jej już potrzebny. Poszła w kierunku gospody u Tomiego, gdzie był legalny hazard. Liczyła na to, ze może tacy ludzie zechcą pobawić się w hazard, albo cokolwiek takiego. Weszła do środka i nie czekając wiele podeszła do karczmarza.
- Witaj, czy mógłbyś podać mi wodę... i coś jeszcze? - Wykorzystuje umiejętności perswazji - Czy wiesz coś na temat pewnych 3 osób... Astrid Hofferson oraz Andrzej i Józef Grzyb?

Canis:
Wchodząc do karczmy zobaczyłeś tylko dwie osoby, pijanego strażnika miejskiego przy ladzie, który nucił sobie jakąś pieśń wojenną i znużonego karczmarza wycierającego szklankę.

Karczmarz podał wodę.
- Kojarzę nazwiska... pewnie dawno temu u mnie byli...
-A ja ich znam! chuye nemyte! - po czym dalej zaczął nucić swoją piosnkę.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej