oficjalny Polski serwis gier z serii Gothic
Nad Valfden zapanowała Veris, roku 2 IV Ery. Rośliny i zwierzęta budzą się do życia po hemisowych mrozach. Jest ciepło i słonecznie.
Głosów w sumie: 7
Tak tylko pierw trzeba opanować, ja jak sam zaczynałem grać w Gothic, a zaczynałem o I to nie wiedziałem na początku jak się skrzynki otwiera
Ja osobiście nie grałem na swoim komputerze, tylko chwile grałem u swojego kolegi, ale i tak mi się wydaje ta gra trochę dziwna np:-Ten nowy bohater jest taki nijaki-Wszystkie rozwiązania z poprzednich części gry szlag trafił. Np: skoro Xardas zniszczył magię runiczną, to dlaczego są tam runy.-Bohater wszystkiego się uczy sam (Wybraniec bogów z 1,2,3, nie umiał sam opanować umiejętności, a tu nagle przychodzi jakiś pasterz u już wszystko załapał)-No i powrót ÂŚniącego, według mnie, to akt desperacji, chcieli starych fanów tej serii przekonać pierwszym z ich wrogów, kiepski trik.
grałem już kilkadziesiąt razy w praktycznie każdą część Gothic, i szczerze to zaczyna się już nudzić, znając wszystko na pamięć i wgl. Dlatego nowe rzeczy według mnie są konieczne, bo na okrągło wszystko tak samo.
Hej, wszystko sie znudzi jak za duzo. ja do Gothica wracam średnio raz na 2 lata i za kazdym razem czesc fabuly zapomne, i gre zaczynam prawie jakbym gral pierwszy raz