Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Wolna duskusja o Gothicu

<< < (19/56) > >>

xNoZoMi:
A co to za różnica czy zostały wybite czy ich wgl nie było? skądś się musiały wziąć.
Aktualnie jestem w Górniczej Dolinie i mam zebrać dowody dla Lorda Hagena, tera mam po tych kopalniach zebrać informacje ile rudy zostało wydobytej, tak więc wyruszyłem i oczywiście po drodze musiałem obskoczyć wszystko co się dało, i przy okazji poszedłem do Wieży Xardasa i tu właśnie zainteresowało mnie,jeden szczegół, skąd do cholery, tam się wzięły schody.  :) w Gothic I trzeba było zebrać serca trzech golemów i iść z nimi do demona dopiero potem poprzez runę można było się do niego dostać. A tu wchodzę i na legalu schody :D . Kiedyś jak grałem też mnie to zainteresowało,ale jakoś wyleciało mi to z głowy.

Thor ibn Odyn Grom:
Może zrobił remont? A ją sobie kompa zjebalem i w nic nie gram.

xNoZoMi:
No chyba te gobliny co tam się wprowadziły, razem z tym demonem :D
To współczuje.  :(

Thor ibn Odyn Grom:
Jak coś, to mnie popraw, bo na komórce mam sugerowanie słów. :)
A czemu nie, gobliny są pracowite, widziałeś ich zamki w 3 (może i zburzone, ale jednak)

xNoZoMi:
Wrąbały się na jakieś ruiny, pozostałościach po jakimś budynku. Tylko mnie zastanawia co oni z tym demonem robili, że taki agresywny się zrobił, w Gothic I jeszcze można było z nim pogadać a tera od razu z łapami.
A co sądzisz o tym, przed wyruszeniem jeszcze na Dwur Irdorath, co idziesz do wieży Xardasa i przed nią stoi Lester ,a Xardasa nie ma, co zostawił te demony żeby wieży broniły. Jak myślisz gdzie zniknął.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej