Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

zniknął Kurt

(1/1)

gonchares:
otóż wykonywalem juz ponad 10 razy misje Karlena tej w ktorej mamy pozbyc sie Kurta i odzyskac jego puchar
niestety ilekroc walczymy to dochodzimy az do Varantu ale tego goscia nigdzie nie ma pokonuje te 3 obozy jego kolesi ale on sam gdzies wsiąkł  
dodam ze przeinstalowalem gre od poczatku i zainstalowalem najnowsze patch ale nic
  gdy jakies 2 tyg temu przechodzilem 1 raz gothic wszystko było w porządku więc teraz przez ten bład odechcialo mi sie grać bo juz nie wiem czy można cos jeszcze wymyśleć  
z góry dzięki za pomoc

KARWO:
Może gościu wpadł w ścianę? spróbuj go namierzyć łukiem a jak zniknął w świecie gry to przywołaj go kodem "spawn Karlen"

antola1000:
nigdy nie sądziłem , że będę mieć takie problemy z G 3  jeśli chodzi o konsolę to albo coś źle robie albo to też nie działa mógłbym prosić o jakąś szerszą pomoc   bo w w data zrobiłem ten folder a wnim ten kolejny folder _intern ale chyba coś namieszałem?

Fredric:
Ja mam ten sam problem. Przetrząsnąłem całą przełęcz a Kurta nigdzie nie ma. Zauważyłem, że na srodku jednego obzu stoi wielki kamień, a pod nim ognisko, którego mozna użyć. Podejrzewam, że Kurta przykrył ten kamień. Czy może ktoś mi powiedziec jak mozna go z tamtąd wyciągnąć? Próbowałem walić falą płomieni, kólą ognia i mieczami i nic.

Już sobie poradziłem. Tylko pytanko. Czy on powinien mieć ognisty puchar?

KARWO:
Puchar ma zbuntowany paladyn karlen którego kurt chce zbić. Kurt zaprowadzi cie do karlena.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej