Tereny Valfden > Dział Wypraw
Krew na rękach dziecka
Rakbar Nasard:
Nazwa wyprawy: Krew na rękach dziecka
Prowadzący wyprawę: Mohamed
Wymagania do uczestnictwa w wyprawie: Umiejętność posługiwania się bronią dystansową [50%]
Uczestnicy wyprawy: Rakbar Nasard
- Musisz jednak coś wiedzieć. W czym mniej więcej tkwi problem? Mógłbyś również podać opis tego człowieka - wiadomo: wzrost, posturę, twarz. - drążył temat.
Mohamed Khaled:
Jakieś dziecko pozabijało swą rodzinę, teraz wszyscy chcą go zabić. A co do informatora, jak wspomniałem jest Krukiem. Jest Maurenem, miał gęsty zarost koloru czarnego. Wzrostu podobny do ciebie będzie, więcej niestety nie wiem. Nie ujawniał się za bardzo, miał swoich pośredników.
Rakbar Nasard:
- Czego ode mnie oczekujesz? ÂŚledztwa i wyroku? - spojrzał na elfa marszcząc brwi.
Mohamed Khaled:
Tylko śledztwa. Dowiesz się, co nim kierowało i te rzeczy. Jeśli natomiast będzie już nieuniknione uderzenie w sprawce, nie wahaj się. Zabił raz, to i teraz się nie zawaha... - powiedział kładąc coś na stoliku. To masz dostarczyć do informatora, i lepiej byś tego nie otwierał. Wiesz... jakieś ważne sprawy..
Rakbar Nasard:
- Powiedz mi jeszcze jak się nazywa ten informator. - mówił, przyglądając się temu czemuś.
//Co to jest? Koperta, sakiewka?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej