Tereny Valfden > Dział Wypraw

Próba cienia Salazara

(1/23) > >>

Canis:
Nazwa wyprawy: Próba cienia Salazara
Prowadzący wyprawę: Isentor
Wymagania do uczestnictwa w wyprawie: dołączenie do mrocznego paktu
Uczestnicy wyprawy: Salazar

Salazar w pełnym rynsztunku czekał na dalsze instrukcje.

Isentor:
Schodziliście przez kilka minut krętymi schodami do kompleksu podziemi. Ujrzałeś ruiny dracońskich budynków, skalne pomosty powstałe w wyniku erozji. Przy niektórych budowlach paliły się pochodnie. W ziemi znajdowało się wiele krat do podłogowych cel.

- Podążaj za mną Salazarze. Doprowadzę Cię do miejsca, w którym rozpocznie się Twoja próba cienia. Opieraj się na wiedzy zgłębionej w sali ideologicznej, ufaj wyłącznie sobie i nie zapominaj o naszym prawie.

Canis:
- Mhm - Mruknął na znak, ze zrozumiał i dalej podążał za miszczem. Piękna okolica nie ma co...

Isentor:
- Widzę, że posiadasz niezbędne wyposażenie do próby cienia. ÂŻelazna i srebrna szabla powinny wystarczyć.
Podeszliście do budynku, który niegdyś był pewnie dracońskim magazynem. Isentor wszedł do środka, podszedł do wielkiego, zakurzonego kufra, po czym zaczął czegoś w nim szukać.

Canis:
- Trochę na nie czekałem... mogła by mi się sól przydać... może kreda... i pochodnia. Tego nie zabrałem ze sobą... - powiedział pewnie zastanawiając się nad tym co go może czekać.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej