Tereny Valfden > Dział Wypraw

"A może wina" - czyli epicka popijawa u bandytów (inny gracz)

<< < (3/3)

MistrzZygfryd:
Wilk skoczył. Elf wykonał unik. Zwierzę wylądowało tuż pod jego nogami. Valfandei z lasu Donva'ss zamachnął się z góry i przeciął wilka w pół, choć mięso i kości stawiały opór ostrzu.

Mohamed Khaled:
Pozostałe trzy nie zostały jednak bierne w tej sytuacji. Rzuciły się na cb, chcąc Cię rozszarpać.

MistrzZygfryd:
//Shiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit zginę! Na bank zginę!!! Are you fuckin' kiddin' me, Mohamed?! <poirytowany>   Od wilków? Ja nie mogę! Mogłem, kurwa, iść dalej!
 <facepalm> <facepalm> <facepalm> <facepalm> <facepalm> <facepalm> <facepalm> <facepalm> <facepalm> <facepalm> <facepalm> <facepalm> <facepalm> ,

Mohamed Khaled:

--- Cytat: MistrzZygfryd w 14 Luty 2014, 21:42:58 ---//Shiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit zginę! Na bank zginę!!! Are you fuckin' kiddin' me, Mohamed?! <poirytowany>   Od wilków? Ja nie mogę! Mogłem, kurwa, iść dalej!
 <facepalm> <facepalm> <facepalm> <facepalm> <facepalm> <facepalm> <facepalm> <facepalm> <facepalm> <facepalm> <facepalm> <facepalm> <facepalm> ,

--- Koniec cytatu ---

//One nie atakują na raz wszystkie. Masz szansę, ładnie rozpisz po prostu uniki. Miałem zamiar Cię tylko lekko drasnąć :P

Isentor:
//Wyprawa anulowana.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej