Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Która klasa ma przerąbane
bossofmachinima:
Którą klasę najtrudniej rozwinąć?
xNoZoMi:
Według mnie ÂŁowce Smoków ,ponieważ potem trzeba wydać aż 20,000 na samą zbroje ,do tego trzeba trofeum ze smoków pozbierać aby robić eq ,do czego potrzeba wydać punkty nauki.
Najłatwiej jest Paladynem ,według mnie ponieważ potem ma świętą strzałę ,dzieki której orki leża na 1/2 strzały,i z łatwością można wybić wszystkich orków wokół zamku w Górniczej Dolinie,nie musi wydawać nic na ostatnia zbrojkę,i szybciej i łatwiej jest zostać strażnikiem.
XBadManX:
Ja wolę najemnika ponieważ potem jest łowcą smoków, i wiem że zbroja jest droga, a umiejętności dużo ale jak ktoś potem będzie wczytywał pięć razy zanim przejdzie Paladynem to powodzenia życzę a łowca ma dobre zbroje, poza tym Hagena znamy z Gothica 2 nk i z Gothica 4 Arcania wolę Lee. <zdrowie>
Emillord2000:
Najtrudniej jest zostać Magiem Ognia gdyż czeba na początku zapłacić 1000 Złota i owca ,Porobić misje w klasztorze i przejść test ognia (czy jakoś tam) i dwie inne misje .Przecież nikt nie od tak zostaje magiem !!!
dafort:
Nie trzeba płacic. najtrudniej zostac najemnikiem, bo to typowa droga miecza i o magii mozna zapomniec. Moim zdaniem paladyn to najlatwiejsza sciezka.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej