Strefa pomocy > Gothic

Bug z Misją "Wytwórnia ziela"

(1/2) > >>

Nordale:
Nie wiem czy coś źle zrobiłem, ale gdy podchodzę do Jacko w jaskini, gdzie się wyrabia nielegalne ziele, i zagaduje do niego to w tabelce dialogów pojawia się tylko "KONIEC". Wcześniej wziąłem to zadanie od Cor Kaloma.

P.S. Kiedy mogę dostać ciężką zbroję nowicjusza od tego Baal koło Lestera ? Tzn po jakim zadaniu/-ach ?

TOOL:
KwaseK po prostu idź i go zabij, oraz jego kolegów, to także rozwiązuje misje dla Kor Caloma, więc bierz broń i idź go zabij, albo po rpostu nie zacząłeś tej misji, albo jakiś bug, a buga rozwiązuje save zpao tym to mało znacząca misja.

Nordale:
zabić właśnie się nie da (lol?), poprostu gdy ich powale to gdy naciskam klawisze dobicia to kretyn (sry za wyzwiska ale się lekko wkurzyłem :P) cały czas normalnie wali, tzn niedobija ^^

@edit Byłem ich zabić ale to nic niedało, nadal zadania jeszcze nie uznano za wykonane

Arkhan:
No cóz, mamy tutaj do czynienia z przykładem typowego buga z niezaliczonym zadaniem. Jeżeli dalej nie zalicza zadania, pozostaje ci ominąć tą misję, bądź zacząć grę od nowa...

Nordale:
eh szkoda :(
A teraz inne pytanie : Kiedy będę mógł dostać ciężką zbroje Nowicjusza ??

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej