Tereny Valfden > Dział Wypraw

Tajemnica Bobra - Polowanie

<< < (6/29) > >>

Hagmar:
- Bobry to najemnicy, zwykłe kurwy psujące dobre imie tego zawodu. Nie wiem jak cię tam wyszkolili w Wróblach ale masz zabić szefa ich filii w Marcham. I wynieść wszystkie możliwe dokumenty.

Mohamed Khaled:
Dobra, jeszcze jedna sprawa. Którędy do Marcham? zapytałem nie znając jeszcze położenia niektórych miast. I tak szacunkowo, ile ich tam jest? Jakby coś poszło nie tak, nie mówię że chce by tak się stało - chce wiedzieć czy mam jakąkolwiek szansę na ucieczkę... - zapytałem po raz drugi. Chyba mam już pomysł, jak to rozwiązać...

Mogul:
A ork chrapał przed budynkiem.

Hagmar:
Około setki ludzi, twoim celem jest kapitan Namira. A Marcham... niewielka miejscowość leżąca w gminie Tumin. Miasteczko znajduje się 100 kilometrów od dawnej siedziby Zakonu ÂŚwitu.

Mogula zaś kopnął strażnik.
- Spierdalaj stąd żulu!

Mohamed Khaled:
Dziękuje, czy coś jeszcze? Nie? To idę. - powiedziałem i zrobiłem. Pożegnałem Renfri, i wyszedłem. Odebrałem swoje wyposażenie. Mogulu! Zbierajmy się, jedziem do Marcham! Po czym ruszyłem ku memu koniowi. Zasiadłem go, i razem z orkiem - jeśli ten do mnie dołączył - ruszyliśmy ku bramie. Ciągle zastanawiałem się, jakby tu zabić go niepostrzeżenie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej