Tereny Valfden > Dział Wypraw

Zadanie szkoleniowe Talia

(1/2) > >>

Talia:
Nazwa wyprawy: zadanie szkoleniowe Talia
Prowadzący wyprawę: Isentor
Wymagania do uczestnictwa w wyprawie: 50% znajomości technik walki dowolną bronią
Uczestnicy wyprawy: Talia

Dziewczynka stała i czekała na swoje szkolenie, trzymała dłonie na rękojeściach sztyletów przy pasie.

Isentor:
- Baczność! Witam na podstawowym obywatelskim szkoleniu bojowym. Jestem Respev, ale tutaj mówi się do mnie Panie. Nauczę Cię jak wykorzystać posiadany potencjał bojowy, każdy go ma nawet mrówka. Masz broń?. Na razie twoje zdanie polega na dotarciu na obszar tamtej zagrody. Ruszaj!

//Zagroda znajduje się 16 metrów od Ciebie.
//Jest poranek, mamy 7:00.

Talia:
Słuchała silącego się na ciekawie brzmiące rozkazy żołnierzyka, lecz bardziej ciekawiło ją wschodzące nad horyzont słońce. Gdy usłyszała ostatnie słowo, ocknęła się trochę, zasalutowała pociesznie i skierowała swoje krótkie nóżki w kierunku zagrody. Przebyła te 16 metrów i wdarła się do środka czekając na dalsze polecenia.

Devristus Morii:
Respev spokojnym krokiem poszedł za Talią w stronę zagrody. Pomyślał w duchu. Nie wygląda mi na wojaka, ale powinna sobie poradzić ze zwykłym zwierzakiem.
- Młoda, czeka Cię walka. Wyposażenie masz? Gotowa żeś?

Tak opisujemy wydarzenia, narracje.

Tak opisujemy myśli.

--- Kod: ---[b]Tak opisujemy myśli.[/b]
--- Koniec kodu ---

- Tak opisujemy wypowiadane słowa, dialog.

--- Kod: ---[i]- Tak opisujemy wypowiadane słowa, dialog.[/i]
--- Koniec kodu ---

//Tak zwracamy się do MG, żeby dopytać o dane rzeczy w związku z wydarzeniami, jego opisem lub walkę.

--- Kod: ---[b]//Tak zwracamy się do MG, żeby dopytać o dane rzeczy w związku z wydarzeniami, jego opisem lub walkę.[/b]
--- Koniec kodu ---

Talia:
Przecież nie mam tego eliksiru antykoncepcyjnego... A później zajarzyła, że miał na myśli bronie. Wyciągnęła oba sztylety zza paska i chwyciła je pięknie w obu dłoniach.
- Gotowa!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej