Tereny Valfden > Zakończone wyprawy
Bractwo Ciemności
Isentor:
//1 miejsce wolne, prosiłem o coś. Poniżej POPRAWNY zapis. Edytowane posty będę usuwał bez względy czy ktoś popełnił literówkę czy dopisał sobie 5 akcji, których wcześniej nie było.
Pomiot mutacji x7/8
Odpad mutacji x7/9
Nieudany eksperyment x11/12
Malavon:
Wstąpiłem na wolne miejsce. Już z niemal gotową mocą i zaklęciem stanąłem naprzeciw wroga. Wyciągnąłem dłoń przed siebie. -Anoshu izilishash vagrash! Energia zareagowała wybuchając pod stopami przeciwników w formie novy mrozu. Tym zaklęciem udało mi się uwięzić 2 nieudane eksperymenty i 1 odpad mutacji. Potem cofnąłem się nieco w tył. Ponownie zebrałem część swojej mocy żeby rzucić nieco inne zaklęcie. -Anoshu izosh ruash! Wytworzyłem kulę wody, która pochwyciła biedne 2 pomioty i 1 odpad. Postąpiłem krok w tył odchodząc, jednak nie przerywałem swojego zaklęcia. Trzeba było je jeszcze trochę utrzymać.
Pomiot mutacji x7/8 ( 2 w kuli)
Odpad mutacji x7/9 (1 z zamrożonymi nogami i 1 kuli)
Nieudany eksperyment x11/12 (2 z zamrożonymi nogami)
Nocturn:
Mag zajął miejsce Malavona. Uniósł przed siebie dłonie i zgromadził w nich skumulowaną wcześniej energię magiczną.
- Izipash ipush huoshan elishash! - wypowiedział po chwili, klaszcząc w dłonie. W pędzących przeciwników uderzył silny powiew, który po ułamku sekundy zaczął miażdżyć ich, tym samym niosąc śmierć. Podmuch porwał i pozbawił życia łącznie cztery poczwary.
Pomiot mutacji x6/8 ( 2 w kuli)
Odpad mutacji x6/9 (1 z zamrożonymi nogami i 1 kuli)
Nieudany eksperyment x9/12 (2 z zamrożonymi nogami)
Elrond Ñoldor:
// Jesteśmy w korytarzu. Teoretycznie twój podmuch powinien rozwalić wszystkich.
Isentor:
--- Cytat: Elrond w 29 Grudzień 2013, 23:56:38 ---// Jesteśmy w korytarzu. Teoretycznie twój podmuch powinien rozwalić wszystkich.
--- Koniec cytatu ---
//Gdyby wszyscy przeciwnicy byli szkieletami to i być może. Takie uderzenie zniszczy tylko pierwsze rzędy przeciwników, osłabnie i kolejnym nie wyrządzi już krzywdy, także Nocturn wiedział co robi tzn. zna prawa fizyki.
Pomiot mutacji x6/8 ( 2 w kuli)
Odpad mutacji x6/9 (1 z zamrożonymi nogami i 1 kuli)
Nieudany eksperyment x9/12 (2 z zamrożonymi nogami)
//Devristus skupił się na punkcie 7 metrów od siebie, zaklęcie obejmuje 5 metrów. Z początku mutanty były 4 metry od kolumny magów.
Zaklęcie Devristusa nie dosięgnęło 2 pomiotów i 3 nieudanych eksperymentów, które znajdowały się już niemal metr przed kolumną magów.
Pomiot mutacji 2/8
Odpad mutacji 0/9
Nieudany eksperyment 3/12
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej