Tereny Valfden > Dział Wypraw
Test Kruka #3
Anette Du'Monteau:
Chwilę minęło nim ujrzałeś w kanałach oświetlony tunel. Prowadził do jakiegoś pomieszczenia co wydawało się nieco nienaturalne w takim miejscu. Mimo pewnych obaw ruszyłeś dalej. W pewnym momencie pod wpływem światła pochodni zauważyłeś zbliżającą się do ciebie postać. Była dość niskiego wzrostu. Gdy stanął przed tobą, dostrzegłeś iż był to krasnolud. Miał niewielką przystrzyżoną brodę, dziwny kapelusz na głowie, a na ramieniu szczura, który wydawał się mu towarzyszyć.
-Witaj mości maurenie. Czuj się jak u siebie w domu. Jestem Ragni Blakrog, a to mój towarzysz Ogryzek. Szczurek pisnął na wspomnienie imienia. -Teraz dołączasz do naszej ekipy. Można uznać, że od dziś jesteś kimś innym. To jednak nie oznacza, że gorszym. O nie. Raczej kimś na równi. Po tych słowach krasnolud uśmiechnął się. -Jakieś pytania?
Mohamed Khaled:
ÂŻadnych - odparłem krasnoludowi. Popatrzyłem na myszkę, słodka była. Zwą mnie Mohamed, lecz dla swoich jestem Moha. Miło Cię poznać panie Blakrog, i Ciebie Ogryzku - zwróciłem się do szczurka na ramieniu jegomościa przede mną.
Anette Du'Monteau:
-Witam zatem na pokładzie. Ogryzek zapiszczał
Zadanie ukończone
Podsumowanie: Mohamed podjął się wzięcia udziału w zadaniu zleconym przez nieznajomą. Na początku poszukiwania okazały się bezowocne, jednak nie zniechęcony próbował dalej. Odnalazł swój cel, a gdy to zrobił spróbował pierwszej sztuczki jaka przyszła mu na myśl. Piwo na spodniach faceta, nie jest tym czym by się przejął. Dalsze kombinacje przyniosły lepszy efekt. Mauren przeszedł próbę i uzyskał dostęp do organizacji.
Nagrody: 35 grzywien
Nazwa: srebrny pierścionek
Wartość: 30 grzywien
Talenty:
Aktywność: 1 srebrny talent
Opisy: 1 srebrny talent
Walka: Nie było
Bonus pieniężny: 100 grzywien
Nawigacja
Idź do wersji pełnej