Tereny Valfden > Dział Wypraw

Test Kruka #3

<< < (5/6) > >>

Mohamed Khaled:
Podszedłem do niego, pamiętając by zachowywać się normalnie. W czasie drogi wyciągnąłem resztę zapłaty. Dotarłem... Zasłużyłeś sobie, proszę! - powiedziałem, kładąc pieniądze na ręce. Odwróciłem się po tym, i ruszyłem na poszukiwanie dziewczyny.

255 - 15 = 240grz.

Anette Du'Monteau:
-Dobrze się robi z Tobą interesy maurenie. ÂŻegnaj. Oboje ruszyliście w zupełnie przeciwne strony. Gdy się oddalałeś, zauważyłeś patrol strażników docierający do drzwi karczmy. Jednak nie zawracałeś sobie tym już głowy. Droga powrotna ci zajęła chwilę, ale odnalazłeś tajemniczą nieznajomą.
-Witaj słonko, jak tam zabawa? Udała się?

Mohamed Khaled:
Zajebiście - chciałem powiedzieć, ale wiedziałem że tak nie przystoi przy damie. Było... dość zabawnie, ale udało mi się zdobyć listy kuriera. I jakiś klucz, ale przypuszczam że do pokoju w zajeździe więc nim nie zawracam głowy...

Anette Du'Monteau:
-No to pokaż tą torbę. Kobieta odebrała pakunek i zaczęła przeglądać rzeczy. -Całkiem nieźle. To twoja dola. Trzymaj. Nieznajoma wręczyła ci mieszek. -Prawie bym zapomniała. Jeszcze to. Dostałeś również niewielki klucz. -Idź tamtą uliczką za mną i przy pierwszej okazji skręć w prawo. Będzie tam zejście do kanałów. Zamknięte, ale chyba poradzisz sobie dalej. To do zobaczenia złotko.

Nagroda: 35 grzywien i srebrny pierścień

Nazwa: srebrny pierścionek
Wartość: 30 grzywien

Mohamed Khaled:
Wziąłem swoją dolę, a także klucz. Ruszyłem ku uliczce, potem skręciłem w prawo i wuala! Znajdowałem się przed wejściem do kanałów. Otworzyłem je kluczem do kobiety, i zeszedłem do świata który miał odmienić moje życie na zawsze...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej