Tereny Valfden > Dział Wypraw

Skaliste wybrzeże - czyli jak fale buntowników rozpierdalają się o mury Ekkerund

<< < (41/74) > >>

Nawaar:
Kharim ruszył, za dziewczyną powoli do obozu, ale na tyle sprawnie, że dotarł bezpiecznie ujrzał tam większość znajomych. - Witaj panie Aragornie, nie sądziłem że ciebie tu spotkam. Zwrócił również uwagę na skrzydełko. - Co się stało, ze skrzydłem odrąbali tobie teraz?.

Mogul:
- Dać mi kurwa wody. Zażądał wręcz Mogul. Został chwilę w centrum polowym, sam siebie opatrzył. Walka co prawda trwała, ale to była kwestia czasu aż się skończy. Teraz przygwoździł nieprzytomnego Sada swoim ciężarem, uprzednio związując ręce, nogi. Nie miał szans o własnych siłach się uwolnić ze swoistego potrzasku.
- I tak zminimalizowaliśmy staty. Na moje oko z BPP ubyło z dwieście woja, bardzo dobry wynik zliczając armię wroga jaką spotkaliśmy Bitwa, wojna. Niestety zawsze przynosiła ofiary. - Uhonorujemy wszystkich zmarłych, możesz być pewien. Powiedział niekoniecznie do Gordiana, ale również do siebie.
3727/6000x Mięso armatnie
2500/3000x Piechota
800/800x Strzelec wroga
700/700x Kusznik

//: chyba ta armia powinna spieprzać, co? Raczej to już jest koniec Araguś, jak chcesz to przedłużaj.

Hagmar:
//Staty

3746/6000x Mięso armatnie
2521/3000x Piechota
800/800x Strzelec wroga
700/700x Kusznik

- Dzięki Gordianie. Dobra robota. Powiedział medykowi i udał się do Kratosa. Zastał tam jego dziewczynę, położył czarną łapę na ramieniu Aryi
- Jest silny. Da radę, ma dla kogo. Powiedział czule. - Nie, straciłem je dwa dni temu. Odparł Kharimowi.

Nawaar:
- Rozumiem. Odparł krótko, na wieść o skrzydełku.

Gordian Morii:
-Siadaj nie papraj tego. - powiedziałem do Mogula i założyłem mu konkretny opatrunek. -Wypij tę miksturkę, pomoże Ci się zregenerować a i rany szybciej się zasklepią. - powiedziałem podając orkowi butelkę z większą miksturą leczniczą.
- ÂŻycia im niestety nie zwrócimy, zdrowia też nie. I przez co to wszystko? Przez pojebów, którym się w dupach przewraca.
- Ktoś jeszcze potrzebuje pomocy? - zawołałem
//:Tracę większą miksturę leczniczą

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej