Tereny Valfden > Dział Wypraw
Krwawe hordy III: Warownia kości
Patty:
Ruszyłam w stronę domu, z którego wyleciała zjawa. Liczyłam, że skoro przebywała akurat tam, to może znajdę coś ciekawego.
Mogul:
//: Kharim znajdujesz się w domku wypełnionym przeróżnymi toporami. Najwyraźniej był to mały składzik. Bronie były wykonane z żelaza
//: Aurius trafiasz na małą "scenkę". Dostrzegasz zwłoki matki siedzące na krześle. U jej stóp jest małe martwe orczątko.
//: Nif nie dostrzegasz nic oprócz małej wielkości kuferka, w który jest przymocowany do ziemi. Jest zamknięty
Nawaar:
Kharim wszedł do domku zauważył, tylko skład orkowych toporów nic po za tym.Cholera, same bronie nic tu nie ma. Krasnolud wybiegł i ruszył do chatki z na przeciwka.
Patty:
Przyklęknęłam, delikatnie dotykając ręką kuferka. Przez chwilę kusiło mnie, żeby go otworzyć, ale stwierdziłam, że mimo wszystko lepiej poczekać. Równie dobrze mogło być tam złoto, jak i coś niekoniecznie dla mnie dobrego. Wyszłam z chatki z zamierzeniem powiadomienia o moim "odkryciu" resztę kompanii.
- Znalazłam coś! - zawołałam i podeszłam do zwłok przywódcy bandy. Tyle dobrego ekwipunku...
Szabruję i proszę o określenie, w jakim stopniu są uszkodzone.
Przepraszamy, ale nie możesz zobaczyć ukrytej zawartości. Musisz się zalogować, aby zobaczyć tę zawartość.
Nawaar:
Krasnolud nawet nie dobiegł, do następnej chatki kiedy usłyszał Patty i ruszył w jej stronę. - Co, tam znalazłaś?.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej