Tereny Valfden > Dział Wypraw

Tacticus w potrzebie! - Na ratunek Melkiorowi

<< < (21/31) > >>

Mogul:
- Wspinasz się na witraż, czekasz na Kratosa. Twoim celem jest tylko mag, chyba, że dostrzeżesz jego truchło. Po Kratosie wkraczamy my i dokańczamy dzieła. Będę Cię osłaniał Kratos, jeśli nie zdążysz zainkantować pierwszy, moja demoniczna magia ochroni Cię. Ty będziesz mógł pozwolić sobie na silniejszy czar, ale tamten mag ze względu na resztę użyje czegoś lżejszego. Jeśli tak, to będę mógł to zablokować zwierciadłem.

Dragosani:
- Wlecę tam jako nietoperz - dodał wampir. - Nie powinienem zwrócić tak niczyjej uwagi. Gdzieś tam się pod sufitem, lub przy witrażach uczepię czegoś i już w normalnej postaci poczekam te kilka sekund, aż Kratos rzuci zaklęcie. Wtedy wskoczę w motłoch i zrobię co będzie trzeba.

Mogul:
- Dobrze, a reszta poczeka na mój znak.

Melkior Tacticus:
- Isran może zdążyć się teleportować.
- Mam inny pomysł, wejdziemy przez kuchnię. Będziecie mieli pole do strzału przez całe 10 sekund.

Dragosani:
- Rzeczywiście, to bardzo mu utrudni teleportację - odparł ironicznie Drago. - Ale skoro twierdzisz, że wejście od kuchni będzie lepsze, to skorzystajmy z niego. Z tym, że i tak nie trzeba zmieniać reszty planu, bo to w sumie na jedno wyjdzie. Ubicie drania będzie zależeć od celności Kratosa i, ewentualnie, mojej reakcji.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej