Tereny Valfden > Dział Wypraw

Ave ja! Ave wy!

<< < (14/32) > >>

Nawaar:
Rycyerz na wieść, że grożą Aryji i dodatkowo dziecku wpadł w gniew zszedł z konia i rzekł. - Zrób jej, coś a będziesz miał do czynienia nie tylko, z zemną ale również i z jednym z magów. Kharim postanowił dać im drugą szansę. - Odejdźcie a nikomu nic się nie stanie, a my nikomu nie powiemy co się wydarzyło.

Mohamed Khaled:
Ciekawe jaki mag zadawałby się z kurwą, i pedałkiem z bractwa?! Nie strasz mnie, i oddawaj wóz!

//Kombinuj :D

Nawaar:
Po, słowach rzuconych w jego stronę, krasnolud przymrużył oczy spojrzał na drania i powiedział. - Odszczekaj to, co żeś powiedział na jej temat i mój, a Kratos jest tym magiem o,którym wspomniałem. Myślę, że to wystarczy.

Mohamed Khaled:

--- Cytat: Kharim Kazama aep Gorem w 12 Grudzień 2013, 16:27:17 ---Po, słowach rzuconych w jego stronę, krasnolud przymrużył oczy spojrzał na drania i powiedział. - Odszczekaj to, co żeś powiedział na jej temat i mój, a Kratos jest tym magiem o,którym wspomniałem. Myślę, że to wystarczy.

--- Koniec cytatu ---

Jaki kurwa Kratos?! Nie znam takie go zaśmiał się. Jest chuja wart, skoro go nie znam...

Nawaar:
- Widzisz dla mnie wystarczy to, że umie rzucić kulę ognia, która zdjęłaby z twej mordy uśmieszek, ale jeżeli chcesz go poznać osobiście to śmiało atakuj!.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej