Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

ÂŚwiat Gothica vs. ÂŚwiat Rzeczywisty

<< < (4/11) > >>

Wrath:
Ja tam wole real w Myrtanie wcale nie jest tak fajnie jak to wygląda jak byśmy mieszkali w Myrtanie to nie będziemy takim Bezim i nie będziemy wybrańcem niekurzy będą w mieszkać w mieście inni na farmie.
Ci co będą mieszkać na farmach to będą robić na polu przez dzień i noc mogą ich zabić wilk/ork/ścierwojad itp.
Inni będą w mieście może tam jest bezpiecznie ale kiedyś przyjdą orkowie i możesz powiedzieć sobie pa pa.
Może ktoś zostanie paladynem wtedy pójdzie na wojnę i patrz linijkę wyżej  .
Więc mi jest dobrze w realu a ci co wolą świat Gothica to niech odstawi gry i pójdzie na zewnątrz i może kiedyś gdy się zakocha albo będzie miał dobrą prace to zostanie w tym świecie i nie będzie chciał się z niego ruszyć.

Simon:
Zdecydowanie wolę świat rzeczywisty. ÂŻycie leci swoim torem, a gdy mam ochotę na trochę rozrywki to siadam do kompa i wczuwam się w świat Gothica czy innego RPG-a.
Biorąc pod uwagę życie w świecie Gothica zastanówcie się jak często wczytujecie grę, bo ktoś nas zabił czy coś nam nie wyszło...  ÂŻyjąc w takim świecie nie mielibyśmy możliwoście zapisania czy wczytania save-a. Krótko mówiąc życie średniowiecznego bohatera jest ciekawe, ale krótkie.

Metztli:
Ja stanowczo wybieram czasy w których żyje. ÂŚwiat Gothica to jednak syf, brud, kiła i mogiła. Nie potrafiłabym przeżyć bez gorącej wody, mydła itp.
 Przynajmniej jak przejdę się do lasu nie zaatakuje mnie ork, jaszczur, rozochocony bandyta w zbroi i z mieczem czy bóg wie co jeszcze... ÂŚwiat gothica jest strasznie niebezpieczny, zresztą w naszym pięknym kraju kobiet mają więcej do powiedzenia i ogólnie więcej praw, dlatego stanowczo wolę nasze czasy...

Dark Prince:
Ja stanowczo stoję przy świecie fantasy. Może byłbym wieśniakiem, albo też magnatem czy wojownikiem. Jedo jest pewne. Nie nudziłbym się. A w świecie realnym? Afery, korypcja, gwałty, spaczona psychika przez gry itp.

kulgor:
Ja zagłosowałem na Swiat Gothica. Kierowałem się przedewszystkim tym że ten świat mnie bardzo fascynuje. Zgadzam się z MeGorTem i go popieram. Ten Swiat jest najlepszy gdyż lubie zycie sredniowiecza.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej