Strefa pomocy > Gothic
Nietypowy problem
Znaleziony:
Cześć. W ostatnim czasie postanowiłem wrócić do gothica z moją nie działającą klawiaturą i problem nasuwa się sam. Nie mam jak wyjść do menu podczas gry, bowiem jedyny klawisz który mi nie działa w mojej klawiaturze to ESC i trochę przesrane. Czy jest możliwość zmiany docelowego klawisza wyjścia do menu na inny niż na ESC? Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc.
Isentor:
Edytuj opcje sterowania w grze i zmień przycisk odpowiedzialny za tę funkcję na inny.
W razie czego tutaj znajdziesz poradnik jak zastąpić niedziałający klawisz na klawiaturze na inny dowolny - działa na cały system, więc pomoże Ci to od razu w wielu innych grach.
Znaleziony:
Fajnie, ładnie działa tylko jest problem - w gothicu nie działa, testowałem w innych i mi działał podmieniony klawisz za ESC, jeszcze jakieś pomysły jak zapisac grę albo wyjsc do menu?
Isentor:
Próbowałeś zmienić ustawienia sterowania zaraz po włączeniu gry? Można tam skonfigurować wszystkie klawisze.
Znaleziony:
Nie ma tam nic o wychodzeniu do menu (ESC) - po drugie szybki save chodzi tylko jak chce wczytac też z szybkiego wczytania to bug wyskakuje.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej