Tereny Valfden > Dział Wypraw
Zadanie szkoleniowe - Horian
Horian:
Nazwa wyprawy: zadanie szkoleniowe - Horian
Prowadzący wyprawę: Isentor
Wymagania do uczestnictwa w wyprawie: 50% znajomości technik walki dowolną bronią
Uczestnicy wyprawy: Horian
Horian stanął w wyznaczonym przez Respava miejscu i rozmyślał nad tym, co go wkrótce czeka.
Isentor:
- Baczność! Witam na podstawowym obywatelskim szkoleniu bojowym. Jestem Respev, ale tutaj mówi się do mnie Panie. Nauczę Cię jak wykorzystać posiadany potencjał bojowy, każdy go ma nawet mrówka. Masz broń?. Na razie twoje zdanie polega na dotarciu na obszar tamtej zagrody. Ruszaj!
//Zagroda znajduje się 20 metrów od Ciebie.
//Jest dzień, mamy 10:00.
Horian:
- Broń, broń... jasne, że mam! - Horian zadowolony z siebie zaczął ochoczo wymachiwać kijem. Wyszło mu to dużo lepiej, niż na straganie, kiedy to pierwszy raz chwycił go w swoje dłonie. Szkolenie jednak przyniosło zamierzony efekt - pomyślał sobie.
Niziołek spojrzał w stronę zagrody i bez chwili wahania ruszył w jej kierunku
Isentor:
Respev spokojnym krokiem poszedł za Horianem w stronę zagrody. Pomyślał w duchu. Nie wygląda mi na wojaka, ale powinien sobie poradzić ze zwykłym zwierzakiem.
- Młody, czeka Cię walka. Wyposażenie masz? Gotów żeś?
Tak opisujemy wydarzenia, narracje.
Tak opisujemy myśli.
--- Kod: ---[b]Tak opisujemy myśli.[/b]
--- Koniec kodu ---
- Tak opisujemy wypowiadane słowa, dialog.
--- Kod: ---[i]- Tak opisujemy wypowiadane słowa, dialog.[/i]
--- Koniec kodu ---
//Tak zwracamy się do MG, żeby dopytać o dane rzeczy w związku z wydarzeniami, jego opisem lub walkę.
--- Kod: ---[b]//Tak zwracamy się do MG, żeby dopytać o dane rzeczy w związku z wydarzeniami, jego opisem lub walkę.[/b]
--- Koniec kodu ---
Horian:
-Jasne, żem gotów! Dawać mi tu tego stwora! - Wykrzyczał niepozorny niziołek.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej