Tereny Valfden > Dział Wypraw

Upiór zza bariery

<< < (5/19) > >>

Isentor:
- Mor Andor jest pod barierą więc o ta jaskinia jest pod barierą.
Po kilkugodzinnej wędrówce dotarliście do stolicy.
Głęboko w podziemiach Efehidonu, w starym, dracońskim chramie, znajduje się aktywny dzięki mocy monolitów portal. Został skonfigurowany tak, by przenosił bezpośrednio do teleportu znajdującego się w chramie na terenie kolonii karnej otoczonej magiczną barierą. Niestety punkt wejścia ze względów bezpieczeństwa otwierany jest tylko w wyznaczone dni o danej porze. Na szczęście, na specjalny rozkaz Króla Isentora portal został dla was specjalnie aktywowany.

- Po przejściu przez portal nie będzie odwrotu, upewnijcie się, że wszystko ze sobą macie.

//Konie zostały w stajniach.
//Po napisaniu posta o przejściu przez portal otrzymacie dostęp do kolonii karnej, gdzie będziemy kontynuować wyprawę.

Aurius:
-Ja wziąłem wszystko co trzeba. - po tych słowach Aurius wkroczył do portalu.

Nawaar:
- Ja załatwiłem również wszystko. Krasnolud udał się, za Ariusem do portalu.

Isentor:
Po przejściu przez portal znaleźliście się głęboko we wnętrzu dracońskiego chramu.

- Pierwsza podróż przez portal może wywoływać lekkie mdłości.

Nawaar:
Krasnolud, po teleportacji odszedł delikatnie na bok, aby nikt nie zauważył, że chce zwymiotować. Po załatwieniu potrzeby Kharim przyjrzał się w miejscu w którym teraz się znajdował. -Ale cudo nawet krasnoludy nie potrafią takich rzeczy budować, co o tym sądzicie. Zwrócił się do pozostałych.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej