Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie

Dungeons & Dragons Neverwinter (MMORPG)

<< < (2/3) > >>

Gordian Morii:
Pewno, wbijać i się zgłaszać. Jakby ktoś miał jakieś pytanie odnośnie tego czym i jak grać to pytać, bo wbrew pozorom tutaj jaka rasa jest jaką klasą ma bardzo duże znaczenie.
Na maga najlepszy jest diabeł, kapłan to albo człowiek, albo krasnolud. Zabójcą będzie znów ork.
Nie polecam też tworzyć GWF czyli wojownika z długim mieczem, bo na endgame to klasa niegrywalna. Najbardziej potrzebujemy kapłanów, magów i tarczowników.

Szarleǰ:
Już patchuje, Gordziu grasz w wersji pl czy eng?

jak już wejde do gry, to licze na twoja pomoc i wprowadzenie mnie do swiata ! ;D btw, teamspeak 3?

Gordian Morii:
Ja gram po angielsku. Bo polski kaleczy niektóre opisy, tak, że są niezrozumiałe.
Tak TS3, jak będziesz gotowy do gry i założenia postaci to pisz pw, ja wrzucę Ci kanał i tam będziemy już ustalać ze znajomymi, co i jak masz zrobić. ;]

Szarleǰ:
Oka, narazie mi się wszystko aktualizuje, więc z moim netem to troche pewnie potrwa, ale wieczorem powinno byc wszystko ogarniete i bede mogl zaczac.

PS: ostrzegam, ze nie mam sluchawek (przynajmniej narazie) wiec na ts moge miec troche przeglos :(

Gordian Morii:
Napiszesz list do Mikołaja to Ci przyniesie ;(

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej