Tereny Valfden > Dział Wypraw

Mglisty chram

(1/73) > >>

Malavon:
Nazwa wyprawy: Mglisty chram
Prowadzący wyprawę: Devristus
Wymagania do uczestnictwa w wyprawie: minimalnie 50% walki dowolną bronią
Uczestnicy wyprawy: Devristus, Malavon, Jiroslav, Zeleris, Elrond, Isentor, Melkior, Blaze, Darlenit. Gunses, Zenishi, Nocturn.

Mal udał do paktowych stajni i czekał na resztę drużyny, a zwłaszcza na prowadzącego wyprawę Devristusa.

Jiroslav:
-Jesteś sam?-Zapytał elfa i rozejrzał się. -W takim razie musimy jeszcze zaczekać. Jestem Jiros.-Przedstawił się. Próbował zgadnąć ile mag wody może mieć lat. Podobno u długouchych widać to po oczach. Niestety, Jiroslav jakoś nie mógł się tego domyślić.

Malavon:
-Póki co tak. Reszta pewnie zbiera sprzęt. - odpowiedział adeptowi. -Ja jestem Malavon De'Vir. Ale ci, którzy jeszcze nie reagują specjalnie na moje towarzystwo, mówią mi Mal.

Jiroslav:
-Specjalnie? Ah, De'Vir... Było o tobie głośno jakiś czas temu. Chciałem nawet przyjść na proces, ale jakoś nie miałem czasu. Tak, czy owak dobrze, żeś się z tego wykaraskał. Wypadki chodzą po ludziach, a magów wcale nie mamy tak wielu.-Powiedział i coby tak nie stać zaczął przygotowywać swojego konia do drogi.

Malavon:
-Jestem banitą i nie każdy lubi kierować na mnie spojrzenie. Ale wyspy nawet nie mam jak opuścić. W Pakcie natomiast nikt nie będzie mnie wytykał palcami. Przynajmniej nie zbytnio...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej