Tereny Valfden > Dział Wypraw

Ochrona niebieskich

<< < (12/16) > >>

Veirek:
-Panie magu tam znajduję się mój ranny kamrat mam nadzieję ze uda się panu polepszyć ci jego stan.
Ta mgła oraz historią którą słyszałem zaczynają mnie niepokoić

Taluenie słyszałeś coś o syrenach i kałamarnicach podobno występują w tych rejonach. Słyszałem niepokojącą historię był bym wdzięczny za jakieś informacje o tych istotach lub mgle która tu występuje

Takeshi posiadasz może jakieś zdolności do wykrywania wrogów lub barier. Mam źle przeczucia przydało by nam się przygotować na wszystko nawet jak mi się wydaje i tylko popadam w paranoję

Devristus Morii:
Takie kałamarnice i syreny nie występują naturalnie w tych wodach! Wszystko przez tą mgłę, którą stworzył Meaneb by oddzielić Valfden od kontynentu. Każdy kto wejdzie w mgłę nigdy z niej nie wyjdzie powiedział Taluen, a następnie głos zabrał Takeshi Nie.

Veirek:
-Mimo wszystko musimy być czujni nie znam siły tych stworzeń lepiej dmuchać na zimno niż później walczyć i bronić naszego rannego w tym samym czasie.
Gad zaczął się rozglądać do okola żeby rozplanować ewentualny plan obrony.

Devristus Morii:
Ty chcesz miasta bronić?

Veirek:
- Jak zajdzie taka potrzeba będę go bronił, jako członek bractwa świtu i jeśli będę miał jakiekolwiek szanse.
W razie czego wejdziemy do magazynu może któryś jest otwarty, lepiej będzie się bronić przed przeciwnikiem z naprzeciwka

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej