Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka
Pytanie związane z dodatkiem Noc Kruka
(1/1)
Suchoklates:
Witam,
Przechodzę drugi raz Gothic II Noc Kruka bo wcześniej je źle zrobiłem czytając poprzednie tematy ;p i teraz chciałbym się upewnić jak je przejść by nie było problemu z przejściem tego dodatku a mianowicie pytanie jest takie czy jak dołączę do gildii Magów Wody to będę mógł potem dołączyć do Paladynów?.
Jak w ogóle mam przejść ten dodatek? żeby nie było znów komplikacji że nie mam jak znaleźć zastępstwa dla maga Wody Vatrasa gdy zdobędę artefakt oko Innosa
Pozdrawiam
Devristus Morii:
--- Cytat: Suchoklates w 14 Wrzesień 2013, 15:59:13 ---Witam,
Przechodzę drugi raz Gothic II Noc Kruka bo wcześniej je źle zrobiłem czytając poprzednie tematy ;p i teraz chciałbym się upewnić jak je przejść by nie było problemu z przejściem tego dodatku a mianowicie pytanie jest takie czy jak dołączę do gildii Magów Wody to będę mógł potem dołączyć do Paladynów?.
Jak w ogóle mam przejść ten dodatek? żeby nie było znów komplikacji że nie mam jak znaleźć zastępstwa dla maga Wody Vatrasa gdy zdobędę artefakt oko Innosa
Pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---
Nie ma gildii Magów Wody. Dołączasz do Wodnego pierścienia, ale to nie przeszkadza Ci w dołączeniu do podstawowych organizacji typu paladyn, mag czy łowca smoków.
Do drugiego pytania to zastępstwo dla Vatrasa uzyskasz po przejściu dodatku, czyli zabiciu Kruka.
Nocturn:
--- Cytat: Suchoklates w 14 Wrzesień 2013, 15:59:13 ---Jak w ogóle mam przejść ten dodatek? żeby nie było znów komplikacji że nie mam jak znaleźć zastępstwa dla maga Wody Vatrasa gdy zdobędę artefakt oko Innosa
--- Koniec cytatu ---
Solucja.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej