Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka

Pytanie związane z dodatkiem Noc Kruka

(1/1)

Suchoklates:
Witam,

Przechodzę drugi raz Gothic II Noc Kruka bo wcześniej je źle zrobiłem czytając poprzednie tematy ;p i teraz chciałbym się upewnić jak je przejść by nie było problemu z przejściem tego dodatku a mianowicie pytanie jest takie czy jak dołączę do gildii Magów Wody to będę mógł potem dołączyć do Paladynów?.
Jak w ogóle mam przejść ten dodatek? żeby nie było znów komplikacji że nie mam jak znaleźć zastępstwa dla maga Wody Vatrasa gdy zdobędę artefakt oko Innosa

Pozdrawiam

Devristus Morii:

--- Cytat: Suchoklates w 14 Wrzesień 2013, 15:59:13 ---Witam,

Przechodzę drugi raz Gothic II Noc Kruka bo wcześniej je źle zrobiłem czytając poprzednie tematy ;p i teraz chciałbym się upewnić jak je przejść by nie było problemu z przejściem tego dodatku a mianowicie pytanie jest takie czy jak dołączę do gildii Magów Wody to będę mógł potem dołączyć do Paladynów?.
Jak w ogóle mam przejść ten dodatek? żeby nie było znów komplikacji że nie mam jak znaleźć zastępstwa dla maga Wody Vatrasa gdy zdobędę artefakt oko Innosa

Pozdrawiam

--- Koniec cytatu ---

Nie ma gildii Magów Wody. Dołączasz do Wodnego pierścienia, ale to nie przeszkadza Ci w dołączeniu do podstawowych organizacji typu paladyn, mag czy łowca smoków.

Do drugiego pytania to zastępstwo dla Vatrasa uzyskasz po przejściu dodatku, czyli zabiciu Kruka.

Nocturn:

--- Cytat: Suchoklates w 14 Wrzesień 2013, 15:59:13 ---Jak w ogóle mam przejść ten dodatek? żeby nie było znów komplikacji że nie mam jak znaleźć zastępstwa dla maga Wody Vatrasa gdy zdobędę artefakt oko Innosa

--- Koniec cytatu ---
Solucja.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej