Tereny Valfden > Dział Wypraw
Zadanie szkoleniowe Melkiora
Melkior Tacticus:
- A! I łuk bym prosił jeszcze.
//Ten miecz to go mam by mieć, zjebałem sobie wiem :D
//Kurwa, rozumiem Gucia teraz xD
Devristus Morii:
Co ja z Tobą mam, a podobno jesteś wice hrabią. Respev cofnął się do składziku broni i przyniósł Ci łuk. To także na czas szkolenia
//Statystyki łuku. Wklej do karty postaci:
Nazwa broni: uderzenie wiatru
Rodzaj: łuk
Ostrość: 10 + ostrość materiału strzały
Opis: Wykonany z 0,55kg drewna o zasięgu do 200 metrów.
Melkior Tacticus:
- Na Valfden jestem 1 raz od kilku ładnych lat Respev. Melkior udał się do zagrody.
Devristus Morii:
Wojownik zignorował Twoje słowa. Wszedł po drabinie na wieżyczkę zbudowaną z drewna, która znajduje się zaraz obok zagrody. Na górze znajdowały się dwie dźwignie. Respev pociągnął jedną z nich i brama do zagrody stanęła przed Tobą otworem.
//Zagroda jest okręgiem o średnicy 15 metrów. Otoczono drewnianymi ścianami o wysokości 2 metrów, na ziemi znajduje się ubity piach niczym na arenie. Na przeciwko głównego wejścia znajduje się metalowa krata, zza której dobiegają odgłosy warczenia.
- Zapraszam do środka.
Po tych słowach Respev sięgnął do kufra, który również znajdował się na wieżyczce i wyciągnął z niego długi łuk oraz kołczan stalowych strzał. Zarzucił kołczan na ramię, wyciągnął jedną strzałę i uchwycił ją wraz z bronią w prawej dłoni.
- To na wszelki wypadek, gdybyś jednak nie okazał się dobrym wojownikiem i trzeba będzie ratować Ci skórę. Daj znać, gdy będziesz gotów.
Melkior Tacticus:
Melkior wszedł do zagrody, zdjął łuk z pleców i nałożył strzałę na cięciwę. - Dawaj Respev.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej