Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

Kilka pytań odnośnie Gothc 3

(1/3) > >>

FirstMission:
Mam kilka pytań odnośnie Gothic 3 :

1. Czy jak odbije 3 miasta to  orkowie zaczną mnie atakować ? Odbiłem Ardeę i Cape Dan, ale słyszałem, że Ardea się nie wlicza, a ja nie chciałbym całą grę przejść od początku.
2. W Varancie nie odbiłem żadnego miasta. Ile mogę odbić, żeby Zuben mnie nie atakował ?
3. Czy w Nordmarze dam radę na 49 lv ?
4. 2x naostrzone, zatrute Kordelasy (95 dmg) to dobra broń na Nordmar ?
5. Mam 40 reputacji u buntowników. Zostało mi do 50% tylko odbijanie miast, tak ? Bo chciałbym zbroje palka mieć.
6. Zostało mi tylko pogadanie z Xardasem i 5 artefaktów Adanosa i koniec gry? Jak nie to mi nie piszcie co jeszcze zostało, bo nie chcę sobie zabawy popsuć ;D
7. Moge z tym 49 lv i 2x naostrzone zatrute kordelasy i na Gothę na demona ? Dam radę ?

Wiem, że dużo, ale te pytania mi spokoju nie dają ;D

KacperGraczPL:
1. Jeżeli odbijesz 3 miasta kiedy dojdziesz do przywódcy 4 miasta zaatakuję cie całe miasto i wszyscy orkowie i najemnicy będą źle nastawieni
2. Tyle ile w Myrtanie
3. Dasz radę
4. Polecałbym Miecz półtoraręczny własnoręcznie wykuty i zaostrzony daje to 110 dmg
5. Polecam powykonywać zadania we wszystkich miastach gdzie są orkowie i jeżeli chcesz zdobyć reputacje to pochodź po obozach i wykonaj parę zadań
6. Można też wybrać inne ścieżki Innosa lub Beliara
7. Dasz radę tylko jaki masz pancerz ?

FirstMission:
@up Dzięki za odpowiedzi :) Z demonem z Gothy sobie poradziłem... Wykuję te miecze półtoraręczne, zatruję i zaostrzę i będę się powoli przygotowywał na Nordmar :)

BoskiBezi:

1. Nie
2. Tyle ile w Myrtanie
3. Zależy od umiejętności grania
4. Dobra ale lepiej kup sobie 2 miecze półtoraręczne naostrz je, pobłogosław i zatruj
5. Możesz jeszcze questy robić
6. Nie Wiem
7. Tak na pewno

jeryrep:
Na nordmar najlepszym przygotowaniem jest: wypelnienie wszystkich zadan w myrtanie, potem w varancie i jestes przygotowany.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej