Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Naładowanie oka Innosa itp.

(1/2) > >>

xNoZoMi:
Siemka
Chciał bym sie dowiedzieć czy muszę się nauczyć Usuwania Serc żeby po zabiciu smoka wziąść jego serce żeby naładować oko,i czy trzeba się uczyć pozyskiwania łusek smoka i krwi ,i wgl czy to jest mi potrzebne jeżeli jestem paladynem bo z tego co wiem to raczej chyba do wykonania zbroji łowcy smoków.
Jeszcze jedno co mnie bardzo zaniepokoiło w tej grze a mianowicie skąd łowcy smoków mieli Cieżki pancerz łowcy smoków skoro sami mówią ze nigdy nie walczyli ze smokiem czy coś w tym stylu <lol>

Proszę o odpowiedz z góry dzięki <rycerz>

Gordian Morii:
Usuwanie serc to skill przydatny bardziej do usuwania serc np golemów. Smocze serca możesz wycinać raczej bez umiejętności. Krew, łuski i inne gadzie trofea nie są Ci potrzebne kompletnie do niczego. Nie chcesz zbroi łowców to nie trać punktów.
A co do tych zbrój. To raczej pytanie do producentów. Można sobie gdybać, że wyciągnęli stare zbroje od swoich ojców czy kogoś tam. Przypłynęli z Myrtany gdzie smoki są, albo z innej części świata nieodkrytego w czasie gry;]

xNoZoMi:
Dzieki za odpowiedz w koncu mogę iść ubić te skurczybyki <lol> .
Tak ale czy np. Gorn też przybył z Myrtany?

Elrond Ñoldor:
Ma kolor twarzy południowca. Kto wie?

Devristus Morii:
Gorn pochodzi z Torgaan, co wpomniane jest w opowiadaniach pt. Zasłyszane w Rozdartej Dziewicy. Opowiadania te były wydawane przed Zmierzchem Bogów.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej