Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

kim jest mag ...

<< < (3/4) > >>

irask2:

--- Cytat: jeryrep w 06 Grudzień 2013, 15:03:35 ---Dobrze przynajmniej ze CPT robi patche.

--- Koniec cytatu ---

Osobiście nie mam zwyczaju wgrywać patchy, a gram w to co dostanę. Jako, że Zmierzch Bogów dostałem w wersji rozszerzonej jest OK, lecz faktycznie dziwi mała liczba zadań.
Zwiedzasz dość duża lokację, a tam kilka queustów.

irask2:

--- Cytat: DesertScream w 07 Grudzień 2013, 13:02:24 ---No to chyba po to sa patche

--- Koniec cytatu ---

No po to są, ale z tego co mi się przypomina to raczej rzadko kiedy patch poprawiający błędy oryginału wychodzi razem z nim....
Tak więc nim pojawiły się patche, wiele osób zdążyło się już odbić od gry przez tysiące bugów, które swoją drogą idzie przeżyć w przeciwieństwie do zacinania się gry na dłuuuuugi czas.

Weź to pod uwagę nim po raz kolejny powiesz, "że po to są patche" :)

xNoZoMi:
Raczej doskonałej gry nie zrobią, i zbiegiem czasu na pewno znajdują się jakieś błędy, które trzeba eliminować.

Milten2000:
Możliwe że to też jakiś wysłannik innosa. Albo jeszcze inaczej. W ZB odrazu jest przyjęte że skończyłeś g3 zakończeniem adanosa i niewykluczone że się spotkaliście w tych niezbadanych krainach.

Mohamed Khaled:
Może to i dawno odpowiedzieli ostatni raz, ale chciałem odpowiedzieć na post Miltena2000 :P Niemożliwością jest, by spotkali się w Nieznanych Krainach. Raz, że raczej mało kto o nich wiedział, dwa, iż nawet jeśli ów mag wiedziałby o nich, wątpliwością jest to, czy tam był. A jeśli NAWET, to jak wrócił? Tak jak Bezi? Niee...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej