Tereny Valfden > Dział Wypraw

3 walka GaroK'a z Krwiopijcą

<< < (2/3) > >>

Elrond Ñoldor:
Krwiopijca podleciał i zaatakował żądłem w twój bok. Ten ogłuszony zdążył oprzytomnieć i teraz leciał na ciebie.

GaroK:
Skorzystałem z faktu, że drugi krwiopijca jeszcze całkowicie nie oprzytomniał, i wciąż kręciło mu się w głowie. Sparowałem i odepchnąłem tarczą krwiopijcę, szybko podbiegłem koło tamtego i podbiegłem do rannego, fakt że jeszcze kręciło mu się w głowie, spowodował że jest zdezorientowany, i nie wiedział dokładnie jak jestem blisko i w którą stronę zrobić unik. Podczas biegu walnąłem go w guza(głowę), próbował zaatakować, ale nie trafił. Krwiopijca się wykrwawił i zdechł, cały czas biegłem, byłem wystarczająco daleko od krwiopijcy, obróciłem się w jego stronę i czekałem aż podleci.

Elrond Ñoldor:
Jako że MG wyraźnie napisał, że ten z 'guzem' zdążył oprzytomnieć, nie udało Ci się go trafić, ciężar broni pociągnął Cie do przodu wystawiając na atak. Krwiopijca wbił Ci się żuwaczkami w bark.
Odepchnięty krwiopijca był coraz bliżej Ciebie.

GaroK:
Wpadłem w szał bitewny, nie czułem już bólu, rzuciłem się na krwiopijce przede mną, gdy atakował, złapałem go za żądło dolnym kątem topora przy kiju i obróciłem go tak o 180 stopni i uderzyłem z całej siły toporem bezradnego krwiopijcę próbującego się przewócić w kręgosłup,  no i zginął. ostatni był już za mną, nawet mnie atakował, tylko w momencie mojego ataku na poprzedniego krwiopijce, ten ostatni nie trafił przez moje mocne przechylenie się do przodu. Obróciłem się do ostatniego, i toporem w ręku miałem już przed sobą trzeciego krwiopijcę.

Elrond Ñoldor:
// Hmmm... Napisz jeszcze raz. Normalnie. Zobrazuj sobie w wyobraźni walkę i i opisz wszystko, jak uderzasz, czym uderzasz, w co uderzasz. Opis również ruchy przeciwnika. Pamiętaj, że masz wbitego w ramię jednego krwiopijcę, a drugi jest od ciebie oddalony o 4 metry i leci na Ciebie.

Krwiopijca tradycyjnie powtórzył atak, używając swojego żądła.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej