Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
[ROZWIÂĄZANY] Jak Zabić Smoka???
Kulak:
Jak Zabić Smoka??? mam problem ze zabiciem Smoka koło Cape Dun
Jestem dopiero początkujący i mam tylko zabójce orków dacie jakieś porady??? :D
GaroK:
Głupie pytanie,jeśli nie dajesz rady to masz po prostu słabą postać.ale jak zabić to (o ile tam był jeden smok,nie pamiętam) nie możesz sciągać uwagi potworów w pobliżu,podejdz do smoka i naciskaj cały czas ppm(prawy przycisk myszy) będą słabsze ataki ale szybsze i wróg nie zdąży kontratakować, w dodatku smok nie będzie od nich uciekał i najlepiej przybić go tym manewrem do ściany.
I tak aż go zabijesz.
Elrond Ñoldor:
Ja go z łuku. Zwróciłem na siebie jego uwagę i trochę uciekłem na te kładki, co to do niego prowadzą. Ustawiłem się tak by nie ciskał kulami ognia i strzelałem. Długo trwało, ale było skuteczne.
--- Cytat: GaroK w 03 Sierpień 2013, 10:11:55 ---Głupie pytanie,jeśli nie dajesz rady to masz po prostu słabą postać.ale jak zabić to (o ile tam był jeden smok,nie pamiętam) nie możesz sciągać uwagi potworów w pobliżu,podejdz do smoka i naciskaj cały czas ppm(prawy przycisk myszy) będą słabsze ataki ale szybsze i wróg nie zdąży kontratakować, w dodatku smok nie będzie od nich uciekał i najlepiej przybić go tym manewrem do ściany.
I tak aż go zabijesz.
--- Koniec cytatu ---
Z tego co pamiętam, to były tam dwa smoki. Więc jak będziesz z jednym walczył, to drugi się na ciebie zaraz rzuci i cię spali.
_Herszt_:
Nie zawsze są 2 smoki, po prostu musisz wciskać szybko PPM jak to powiedział pan powyżej. W końcu uda Ci się go zabić, możesz też próbować za pomocą czarów bo się znajdują one po prostu wszędzie.
Nawaar:
Tam cały czas,są 2 smoki chyba ,że cię jeden nie zauważy ale to ciężko zrobić ja uderzam z magi i po sprawie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej