Tawerna Gothic > Serwis

8 urodziny Tawerny Gothic

<< < (2/9) > >>

Grison:
Tawerno, internetowa ojczyzno moja! Ty jesteś jak zdrowie. Ile cię trzeba cenić, ten tylko się dowie kto był świadkiem padniętego serwera. Wszystkiego najlepszego dla wszystkich, którzy tworzyli, tworzą i będą tworzyć to forum. No, może oprócz niektórych osobników, pożytecznych idiotów, pozerów, trollów i dzieci neo. Siedem lat mi z Tobą mija, droga Tawerno. Czasami lepszych, czasami gorszych. Byłaś świadkiem zjawisk, które nie śniły się filozofom, astronomom i scenarzystom "Lost". Obserwowanie tych wszystkich banów, ostrzeżeń, moderacji i intryg knutych w umysłach maluczkich, które pojawiały się przez lata było miodem na serce w trudnych chwilach. Patrzenie na zastępy neo kidów, którzy jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki przemieniali się w pseudo-inteligentów napawało zdumieniem i radością. I niech każdy przyzna, że bycie moderatorem było lepsze niż pierwszy seks, a możność pisania w forum weteranum było lepsze niż wizyta w zoo. Zwołanie wyprawy dorównywało zrobieniu najlepszej domówki, a posty z troll-konta cieszyły jak gwiazdkowe prezenty. Tawerno, trwaj aż administratorowi nie wyrośnie długa, siwa broda na jądrach, a ostatni użytkownik nie zemrze szczęśliwie na sedesie w domu spokojnej starości. Amen. 

Julian:
Jeszcze 57 lat i tawerna będzie mogła isć na emeryture.

Nocturn:
Jako, że mamy urodziny Tawerny, a za kilka dni mija rok od mojej rejestracji, muszę powiedzieć, że panuje tu niepowtarzalna atmosfera i bardzo przyjemnie współpracuje się zarówno z Tobą, jak i z innymi użytkownikami. Są i gorsze momenty, ale później jest coraz lepiej. Będę dalej angażował się w rozwój Tawerny, może nie zawsze wszystko będzie idealnie, może nie zawsze dostarczę coś na czas i będę miał pewien zastój w pracach, ale podejmując się czegoś, zapewniam, że to wykonam. Poświęcałeś wiele cennego czasu, żeby Tawerna przetrwała tyle lat i wyglądała tak, jak wygląda. W imieniu własnym i innych użytkowników muszę powiedzieć: Dziękujemy.

ÂŻyczę wszystkiego najlepszego wszystkim użytkownikom oraz Tawernie Gothic.

Szarleǰ:
Hee, zawsze wiem kiedy wpaść. Co by dużo nie mówić, przede wszystkim dzięki wszystkim tym, których poznałem tutaj przez te niemal 7 lat. Fakt faktem, że przyszedłem tutaj będąc jeszcze dzieckiem i odczuwam wobec tego portalu wyjątkowy sentyment, bo jestem pewien, że wszystko to, czego byłem tutaj świadkiem, bądź w czym uczestniczyłem miało na mnie wpływ i poniekąd to tutaj ukształtowała się moja zjebana psychika, w każdym razie na pewno jej część. Chociaż to głupie, to na wspomnienie tych wszystkich niuansów z naszego forumowego życia, aż się łezka w oku kręci i choć nie ma nas tutaj już tylu, ilu było kiedyś, to wciąż wpadając tutaj moge spotkać "znajome pyski" (wiem, że nie na miejscu) i to jest jakby nie było eleganckie w chu*.

Dzięki więc jeszcze raz ziomeczki za te kilka lat, podczas których niszczyliśmy sobie nawzajem mózgi, dzięki Maurysiowi, że będąc jeszcze xardasem102 czy jak mu tam leciało postanowił stworzyć coś, co przetrwało do dzisiaj i na zakończenie 100 lat dla TG :). Amen.

Anette Du'Monteau:
Dla mnie minęły już ponad 3 lata z Tawerną. Przez cały ten czas byłem świadkiem różnych zmian zachodzących na TG. Do niektórych się przyczyniałem, do niektórych nieco mniej ale wciąż traktuje tą stronę jako miejsce, gdzie da się pogadać niemal o wszystkim, można przedyskutować wiele tematów, a ludzie nie będą po Tobie ciągle jeździć (przynajmniej nie za często :D ). Brałem udział na wielu podobnych forach i grach typu "Marant", a jednak żadne nie zatrzymało mnie przy sobie na długo. Według mnie to coś świadczy o klimacie naszego TG. Nigdzie indziej nie spotka się tak chorych w dobrym tego słowa znaczeniu, ludzi. Założę się, że nie jedna osoba przeczytawszy choćby cześć Offtopa czy legendarnego Forum Weteranum, zaczęła by wiać jak nie przymierzając dziewka uciekająca na targu przed pijanymi żołnierzami.

Dlatego też składam życzenia. Wszystkiego najlepszego Tawerno. Wciąż czekam na chwalebne 10-lecie i dalsze nie mniej godne rocznice. najlepsze życzenia także dla założyciela strony Isentora. Btw. 8 lat to tak powinna teraz być jakaś komunia tego "dziecka", czyż nie?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej