Tawerna Gothic > Serwis

8 urodziny Tawerny Gothic

<< < (8/9) > >>

Devristus Morii:

--- Cytat: Arkhan w 03 Sierpień 2013, 10:45:57 ---W ogóle, szukacie redaktora może jeszcze?

Bo bym sobie poredagował, popoprawiał, stare arty z zakresu G1-G2, skoro mam zamiar całą serię sobie odświeżyć.

--- Koniec cytatu ---

Oj tak :D

Isentor:

--- Cytat: Arkhan w 03 Sierpień 2013, 10:45:57 ---W ogóle, szukacie redaktora może jeszcze?

Bo bym sobie poredagował, popoprawiał, stare arty z zakresu G1-G2, skoro mam zamiar całą serię sobie odświeżyć.

--- Koniec cytatu ---
Poszukujemy takiej osoby. Można się z Tobą skontaktować np. na facebooku?

Arkhan:
Link do profilu poszedł.

Enzo:
Mój procentowy licznik z aktywnością na forum, jest zerowy, ale postanowiłem, że wpiszę się jeszcze w tym temacie :P Najlepszego dla Tawerny i przede wszystkim starej ekipy weteranów, rejestrując się tutaj miałem 11 czy 12 lat i tak jak ktoś już w tym temacie wspomniał - na pewno to forum ukształtowało chociaż część mojej psychiki i wywarło wpływ na światopogląd czytając m.in takie epickie tematy jak "Dyskusje Teologiczne" :D Z czasów swojej aktywności najmilej wspominam zabawę w starym Marancie, walki na liniach nieistniejących już chyba tam frakcji (Klan Ohsi - ÂŁowcy Nagród chociażby), kupę frajdy dawała mi osobiście ta "gra". Klimatyczne scenariusze wypraw, niektóre z nich zapamiętane do dziś. Najbardziej jednak zapadła mi w pamięć rzecz, gdy na forum było nas, użytkowników bardzo, bardzo dużo aktywnie działających, i jak wspomniał Grison - bycie kimś wyżej i posiadanie kolorowego nicku było czymś niesamowitym :P Pozdrowienia dla wszystkich, trzymajcie się.

xNoZoMi:
Najlepszego
I żeby przetrwało to jedno z nielicznych forum Gothic ,jak najdłużej <lol>

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej