Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
[ROZWIÂĄZANY] Problemz grą.
laguniak14:
Witam!
No to tak mój problem polega na tym, gdyż pożyczyłem od kolegi gothic 3 (u niego wszystko działa poprawnie) i gdy już włączę gothica i kliknę nowa gra to wyskakuje okienko jak u każdego w którym gra się załadowuje i gdy już cały pasek jest załadowany wyskakuje błąd. Mam windows 7 i jakieś pół roku temu wszystko mi działało i potem usnąłem gothica i teraz mam od kolegi i już nie działa. Proszę o pomoc!!!
Maksous:
1. Zaktualizuj sterowniki od karty graficznej
2. Przeinstaluj Gothica
3. Przeinstaluj Directx
Jakiego antywirusa używasz? Słyszałem, że czasami avast blokuje pewne pliki i gry dedong.
Jak to nic nie da to format C.
laguniak14:
1. Mam zaaktualizowane.
2. Nie mogę przeinstalować, bo gothica mam od kolegi z pendrajwa.
3. Przeinstalowałem.
Mam Microsoft Security Essentials.
A jest jakiś inny sposób?
laguniak14:
Wydaje mi się, że znalazłem rozwiązanie tylko teraz potrzebuje cracka pod patcha 1.60. Mógłby ktoś podać link do takiego cracka? Z góry dziękuję!
Maksous:
O rety, bo to nieoryginalny gothic xDDD
Gothic III aktualnie kosztuje dobrą dyszkę (nawet przez CD action się przeczołgał). Nie bądź złodziejem - pomaszeruj do Tesco czy do Biedry i szarpnij się na te kilka złotych. Grałeś już kiedyś to powinieneś dobrze wiedzieć czy warto.
I taki protip w sumie:
1.60 to qpa. ÂŚciągnij community patch i wtedy spróbuj. Chyba był oznaczony numerkiem 1.75, poszukaj sobie w razie czego. Google nie boli.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej