Tereny Valfden > Dział Wypraw
Zadanise Szkoleniowe - Canis Eisenheim
Canis:
Nazwa wyprawy: Zadanie szkoleniowe - Canis Eisenheim
Prowadzący wyprawę: Isentor
Wymagania do uczestnictwa w wyprawie: 50% znajomości technik walki dowolną bronią
Uczestnicy wyprawy: Canis Eisenheim
- A Więc Respevie.... co mam robić? - Zapytał Canis czekając na instrukcje i polecenia...
Isentor:
- Baczność! Witam na podstawowym obywatelskim szkoleniu bojowym. Jestem Respev, ale tutaj mówi się do mnie Panie. Nauczę Cię jak wykorzystać posiadany potencjał bojowy, każdy go ma nawet mrówka. Widzę, że masz broń. Na razie twoje zdanie polega na dotarciu na obszar tamtej zagrody. Ruszaj!
//Zagroda znajduje się 20 metrów od Ciebie.
//Jest dzień, mamy 15:00.
Canis:
Canis krzywo spojrzał na Respeva... Kolejny jegomość z przerostem ambicji... a przecież nie patrze w lustro... no nic. Pomyślał i poszedł w kierunku wspomnianej zagrody.
Isentor:
Respev spokojnym krokiem poszedł za Canisem w stronę zagrody. Pomyślał w duchu. Nie wygląda mi na wojaka, ale powinien sobie poradzić ze zwykłym zwierzakiem.
- Młody, czeka Cię walka. Wyposażenie masz? Gotów żeś?
Tak opisujemy wydarzenia, narracje.
Tak opisujemy myśli.
--- Kod: ---[b]Tak opisujemy myśli.[/b]
--- Koniec kodu ---
- Tak opisujemy wypowiadane słowa, dialog.
--- Kod: ---[i]- Tak opisujemy wypowiadane słowa, dialog.[/i]
--- Koniec kodu ---
//Tak zwracamy się do MG, żeby dopytać o dane rzeczy w związku z wydarzeniami, jego opisem lub walkę.
--- Kod: ---[b]//Tak zwracamy się do MG, żeby dopytać o dane rzeczy w związku z wydarzeniami, jego opisem lub walkę.[/b]
--- Koniec kodu ---
Canis:
- No już nie taki młody...
Powiedział łysiejący Canisek. Chwycił po sztylet przypięty do pasa, przyjrzał się mu, ujrzał swoje piękne poharatane oblicze w ostrzu...No nie... jakąś operacje plastyczną będę musiał przejść... Po chwili zadumy stanął jak na początkującego żołnierzyka przystało.
- Taa jest! gotów!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej