Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Twój wybór obozu

<< < (72/73) > >>

Rhobar III ͺ͵:
Przeszedłem kilka razy tego Gothica i najlepiej mi się grało gdy bylem członkiem Nowego Obozu więc polecam go.Zadania są dosyć fajne i są tam też Lares,Gorn,Lee i Magowie Wody ,którzy beda w następnych częściach.Można też na początku dołączyć do Starego Obozu a potem gdy nas wyrzucą iść do Nowego Obozu.

Marduk Draven:
Osobiście najchętniej bym dołączył do Starego Obozu i ciężko harował by zostać Strażnikiem, lub chociaż Cieniem. Wspomniane już walory obronne mnie przekonują. Do tego mamy pyszną strawę Snafa, możliwość tłuczenia Wrzoda ile wlezie, i zabawiania się z panienkami Gomeza gdy mu się znudzą  <lol>

Κεαηυ:
Wybrałbym stary Obóz. Wzglęny spokój i porządna praca za którą dostaje się dach nad głową i jedzenie. PPowiem jeszcze o radości z wykonywania chrztu wody, jest ona nieprzeliczalna na żadne obiekty. Po prostu cudo. Jeszcze ten rygor wojskowy. Mój typ.

papcio:
Dla mnie jest naj lepszy nowy obuz nik każe nic robić

blu33:
Jeśli miałbym wybierać, to wybrałbym chyba Nowy Obóz... ÂŻaden tak do końca nie jest idealny: Stary wygląda mi na rządzony twardą ręką, wszystko musi być poukładane, masz robić tak i tak, bez dyskusji, wokół pełno rycerzy, no i Gomez, który nie należy do miłych osób. Wymienia rudę na towary i kobiety, jest uzależniony od bogactwa. Obóz Bractwa z kolei niby ma fajny klimat, może jest tylko trochę zbyt błotnisty i mokry. Na minus jednak przemawia to, że członek tego obozu musi wnosić modły do ÂŚniącego, a nie chciałbym musieć modlić się przez całe życie do czegoś, do czego nie chcę. A udawać też jakoś nie bardzo... Nowy Obóz wydaje mi się najbardziej otwarty. O ile nie ugrzązłbym jako nosiwoda lub zbieracz ryżu, lub kret. Duża otwarta przestrzeń, jeziorko, knajpka. Pójdziesz w stronę kopalni, to masz piękną trawkę na wzgórzu, z którego rozpościera się całkiem niezły widok... Co prawda domki mają jak z epoki kamienia, ale jakby ognisko rozpalić, ściany futrem cieniostwora obłożyć, to może nie byłoby tak źle? No i magowie blisko, zawsze można by się czegoś nauczyć, czy choćby kurierem zostać. Tak więc stawiam na Nowy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej